Enjoy The Little Things #20

Er is alweer een week verder. Ik heb de afgelopen week niet veel foto’s gemaakt, ik was druk met werken en ‘s avonds was ik eigenlijk gewoon moe. Ik merk dat de dagen korter zijn, bah.. Ik vind het maar niks dat het zo vroeg al donker is. Maar in het weekend ging ik samen met mijn vriend naar de bioscoop en lekker shoppen. :) En natuurlijk lekker bijslapen en uitrusten. Kijk maar mee naar mijn afgelopen week.

En natuurlijk zoals elke week: Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #20

1. Ik had al afgesproken met mijn vriend om naar de bioscoop te gaan naar de laatste Hobbit film. Vorige week zei mijn vriend: laten we vast kaartjes bestellen. En dat was best een goed idee, want de avondfilms waren al bijna vol. We besloten voor de middagfilm te gaan. IMAX 3D zelfs, yay! :) Ik had er dus veel zin in en ik kon niet wachten tot het zaterdag was.

2. Wat een mooi uitzicht vanaf de bank, met de kerstboom. ^^

3. En kijk Damon naast mijn voetjes liggen. De poeperd. ♥

4. Omdat we natuurlijk naar de Hobbit gingen, wilde ik nog wel even een opfrissertje en besloot ik de eerste en tweede Hobbit film nog te zien. Lekker op de bank. ^^

Enjoy The Little Things #20

5. Op zaterdag besloot ik de kerstkaarten te schrijven. Ik dacht dat het wel zo gepiept zou zijn, maar ik was er toch even twee uurtjes mee bezig haha. Ik vind het erg leuk om te doen. Ze zijn inmiddels op de bus gedaan en onderweg naar familie en vrienden. ♥

6. Vandaag heb ik al mijn nagellakjes verplaatst van de opbergkast naar het nachtkastje. Ik heb gevlogd vandaag, dus je zal er nog meer van zien, haha. Ik heb al mijn lakjes op het bed gegooid en ik heb het toen uitgezocht. Ik kon het niet laten om er even een hartje van te maken. Zo leuk ^^ haha.

7. Gisteren zag ik voor het eerst de kerstboom op Rotterdam Centraal. Wat is ‘ie mooi! Very pretty, met die lichtjes. Toen ik hem zag moest ik glimlachen. Yay, almost Christmas! ♥

Dat was mijn week weer. :) Deze week ben ik onverwachts gecanceld. Er is geen werk. Het is altijd rustig in december, dus het was te verwachten. Dat betekent dat ik deze week en volgende week kan uitrusten en uitslapen en cadeautjes kan gaan kopen voor iedereen voor kerst. Ik heb er zin in! Verder staat er niets op de planning. Ik zie wel wat de week mij brengt en waar ik zin in heb.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *