Enjoy The Little Things #21

Oehh, nog twee dagen wachten en dan is het kerst! De tijd gaat echt belachelijk snel voorbij. De kortste dag van het jaar is ook alweer geweest dus nu kunnen we weer op naar de zomer. :) De afgelopen week had ik een lekker rustig weekje. Ik had onverwachts vrij en toch ook weer niet. Op woensdag kreeg ik de vraag of ik donderdagochtend wilde werken. Prima, een shiftje werken is geen probleem! In de middag lekker vrij. Op vrijdag moest ik ‘s ochtends vroeg naar de tandarts en daarna ging ik naar de stad om te shoppen. De rest van mijn week zie je in 13 fotootjes. Veel kijkplezier! :)

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #21

1. Dit was vrijdagochtend rond 9 uur, de Koopgoot, Rotterdam: stormachtig weer en super rustig. Er was echt nog niemand! Een groot deel van de winkels waren trouwens ook nog niet open. De HEMA wel, daar heb ik even geschuild voor de regen en heb ik leuke cadeautjes gekocht. Toen ik de HEMA eenmaal uit was, waren de andere winkels ook open en heb ik de rest van mijn cadeautjes gekocht. Ik kan niet wachten tot het kerst is en iedereen mijn presentjes kan uitpakken! ^^

2. Omdat het zulk vies weer was, en omdat ik al om half 8 had ontbeten, kreeg ik om 11 uur/half 12 wel zin in wat warms en iets te eten. Ik besloot de HEMA weer in te gaan en daar in het restaurant een croissantje en een warme chocomel te halen. Even bijkomen!

3. De geshopte buit. ^^

4. Yay! Shoppen is leuk, vooral voor cadeautjes voor lieve mensen.

5. Ik spotte in de Xenos een kleuragenda! Precies hetzelfde idee als de kleurboeken voor volwassenen, maar dan kan je elke dag van het jaar inkleuren. Erg leuk! Ik heb al een agenda, anders had ik deze zeker gekocht.

6. Ook de kleurboeken voor volwassenen lagen bij de Xenos. Ik wist niet eens dat de Xenos die ook verkocht. Mocht je hem dus nog willen: niet alleen de ‘enige echte kleurboek voor volwassenen’, maar ook de tweede en derde kleurboek is te koop. Ook eentje met mandala’s en een kleurboek voor volwassenen voor on the go.

7. Bij thuiskomst pakte ik de cadeautjes in en ging ik in sportmodus. Yihaa!

Enjoy The Little Things #21

8. Ik had een tijdje terug haarverf gehaald om mijn haar te verven en er zo dus voor de feestdagen weer netjes bij te lopen. Ik heb afgelopen zaterdag mijn lokken in de verf gedaan.

9. En dit is het resultaat! Links is dus ervoor en rechts erna. Ik moet zeggen dat ik het wel erg mooi vind, maar dat ik het zelf toch iets te donker vind. Het is echt donkerbruin, tegen het zwarte aan. Het staat mij niet verkeerd, maar ik hou toch meer van wat warmere kleuren. Ik ga dus vaak mijn haren wassen zodat de kleur snel minder hard, minder donker wordt. Ik heb in ieder geval mijn lesje geleerd door niet een té donkere kleur te kopen. :)

10. De cadeautjes onder de kerstboom. Ik vind het zo leuk staan! En oehh.. ik ben ook zo benieuwd naar mijn cadeautjes. :o Nog even wachten… ^^

11. Vandaag heb ik mijn nailart spulletjes tevoorschijn getoverd en ben ik weer aan de slag gegaan om mooie kerstnagels te maken. Ik type dit artikeltje nu ook met op één hand een geslaagde nailart. Mijn andere hand is kaal, haha. Ik trek morgen dezelfde nailart spulletjes weer te voorschijn voor een kerstnailart voor mezelf. ^^ De kerstnagels zullen vandaag en morgen op mijn blog online verschijnen, zodat je nog even snel inspiratie op kan doen.

12. Selfie, gewoon omdat mijn haar nu donkerder is. :)

13. Gisterenochtend moest ik weer een ochtendje werken, net zoals vandaag, en dit is het uitzicht toen ik naar het werk liep. Donker, maar onderweg kwam ik deze kerstboom tegen een lantaarn aan tegen. Daar moest ik even om glimlachen. Almost Christmas! <3

Zo! Dat was mijn week. Ditmaal in wat meer fotootjes dan normaal. Ik ben nu alweer vrij voor deze week. Morgen gaan we kerstboodschappen doen en het huisje even op orde maken. Donderdag gaan we natuurlijk kerst vieren, Tom en ik samen. En de kat. Die krijgt ook wat lekkers! Tweede kerstdag gaan we gourmetten bij de oma van mijn vriend, samen met zijn moeder. Super gezellig! Voor de rest heb ik geen plannen, behalve lekker eten, genieten van elkaar en uitslapen; ik zie wel wat we gaan doen! :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *