Enjoy The Little Things #22

Vandaag is gewoon alweer de laatste Enjoy The Little Things van dit jaar! Net zoals dat het vandaag de laatste dinsdag van het jaar is en morgen de allerlaatste dag van het jaar weer aangebroken is. De tijd gaat veel te snel voorbij. Tijd om alweer te laten zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Het was natuurlijk kerst en de meeste foto’s heb ik ook op de kerstdagen gemaakt. Ook kon je mijn kerstdagen al zien in de vlog die ik afgelopen zondag online plaatste. Bekijk die ook even als je wil weten hoe mijn kerstdagen waren. En voor de rest: veel kijkplezier met de laatste ETLT van het jaar 2014! ♥

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #22

1. Kerstcadeautjes! Ik kreeg van mijn vriend het Calvin Klein luchtje IN2U; wat ruikt ‘ie lekkerrr! Ik had er al een testertje van opgemaakt en ik wilde hem al kopen, maar ik kreeg ‘m dus onder de kerstboom, yay! Super blij mee. :)

2. Nog een cadeautje van mijn vriend: een mooie ketting met hanger! Hij is echt mooi! <3

3. Christmas selfie with my love, hihi. <3

4. Een fotootje dat ik de ketting om heb. Prachtig! <3 Thank you so much lieve, geweldige Tom. <3 Ik heb een super eerste kerstdag gehad met jou. ^^ Lekker rustig en gewoon samen genoten van alles. Op naar nog veel meer van zulke (kerst)dagen samen.

5. Kerst ooglook gemaakt met het Naked 3 palette van Urban Decay.

6. Christmas selfie with christmas hat. <3

Enjoy The Little Things #22

7. Op tweede kerstdag gingen we gourmetten bij de oma van mijn vriend, samen met zijn moeder. We kletsten wat, pakten cadeautjes uit, dronken thee, aten chocolaatjes en speelden een potje Rummicub! Ik vind dit zo’n leuk spel. En dan niet alleen omdat ik er heel goed in ben, maar ook omdat ik fijne en mooie herinneringen heb aan het spel. Ik speelde het altijd met mijn oma als ik bij haar logeerde. :)

8. Mijn kerstnagels! Je hebt ze op mijn blog ook al gespot. Ik heb het simpel gehouden. Het kerstmutsje vind ik nog steeds zo schattig. ^^

9. Ons ontbijtje op tweede kerstdag: mini croissants met chocola, omnomm! Smaakte goed. :)

10. Zaterdag sneeuwde het ineens! Een dag te laat, anders hadden we een witte kerst. Ik ben zaterdag de deur niet uit geweest en heb de dag gespendeerd op de bank, lekker series kijken en restjes eten. Heerlijk zo’n dag! Op zondag ben ik wel naar buiten gegaan (voor de boodschappen, moet ook gebeuren) en toen heb ik de sneeuw en de kou getrotseerd. Ik moest er natuurlijk wel een fotootje van maken. Eerste (en laatste) sneeuw van dit jaar!

11. Kerstlichtjes. <3

12. Spiegelbeeld selfie. Ik was even aan het spelen met apps en dit kwam eruit, haha.

13. Ik postte gisteren een latergram, een happy-de-peppy kerst selfie met mijn lief. <3

En dat waren de foto’s. :) Nog even en het nieuwe jaar breekt aan. Mijn vriend en ik hebben nog geen plannen gemaakt voor oud & nieuw en waar we dat gaan vieren. We zien het wel. We gaan in ieder geval aan de oliebollen; of we ze halen of zelf maken is ook nog onbekend, haha, maar hoe dan ook wordt het gezellig. Ik zal de jaarwisseling weer filmen voor een sfeervlogje voor jullie. Ik vond het namelijk erg leuk om mijn kerstdagen vast te leggen in enkele sfeerbeelden. :)

Hoe waren jouw kerstdagen? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Heerlijk om al deze leuke dingen te bekijken…de ketting met de hanger die je kado kreeg is echt heel mooi….met liefde speciaal voo jou uitgezocht door je lief….zo tastbaar, uniek en bijzonder!…heerlijk! en heel groot door het mooie gebaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *