Enjoy The Little Things #23 + Nieuw thema: Januari 2015

Zo. Het nieuwe jaar ben ik gestart met zowat twee weken niet bloggen. Ik had de eerste werkweek van het nieuwe jaar een weekje vrij en ik besloot die zeker te besteden om helemaal bij te tanken. Op de planning stond wel bloggen, maar ik had er geen zin in. Maandag begon mijn eerste werkdag van 2015 en ik besloot toen ook weer wat aan mijn blog te doen. Omdat ik een weekje overgeslagen heb met het Enjoy The Little Things artikel, heb ik nu dubbel zoveel foto’s! Benieuwd hoe ik de laatste dagen van het jaar en de eerste dagen van het nieuwe jaar heb besteed? Niet veel bijzonders, zoals gezegd was ik vrij en heb ik uitgerust en genoten van wat me-time en quality time met the boyfriend. ♥

Enjoy The Little Things #23

1. Mijn tattoo. ♥ Ik heb mijn allereerste tattoo vorig jaar laten plaatsen en ik ben er nog steeds erg blij mee. :) Hij past zo goed bij me. Soms vergeet ik even dat ik hem heb, haha. Maar ik zit ook alweer na te denken over een tweede, oehh…

2. Schaamteloos gekke selfies maken. Ook dat ben ik in 2015 gewoon nog van plan om te doen! ;)

3. Me time op de bank, onder een dekentje, met een potje thee, Heroes kijken.

4. En ondertussen potjes Wordfeud spelen! Ik had het weer even ontdekt en speelde het graag. Inmiddels moet ik weer zeggen dat ik het alweer vergeet haha. Ik speel het altijd heel veel in een paar dagen en daarna is het eigenlijk weer voorbij.

5. Ik moest een ochtendje werken, laatste werkdagje van 2014 en deze foto is gemaakt onderweg naar huis. Yay, weekend!

6. Quote met een voornemen voor 2015.

Enjoy The Little Things #23

7. Op de laatste dag van het jaar natuurlijk ook nog even sporten. Never no workout!

8. Het eerste wat ik deed in 2015? Mijn lieve vriend kussen natuurlijk. Happy New Year! ♥

9. Op 1 januari hielden we een extreem luie dag. We bleven de hele dag in bed, lekker series en films kijken met z’n tweeën. Daarbovenop deden we nog luier en bestelden we een pizza. De eerste van 2015. And it tasted good! ;)

10. De nagellak die met mij het nieuwe jaar inging. Lakje van Miss Sporty.

11. De twee workouts die ik op 2 januari deed. Ook in 2015 ga ik weer vrolijk verder met sporten. Like I said: never no workout. :)

12. De kerstboom hebben we op zaterdag 3 januari maar meteen afgetuigd. Het was even kaal, maar het went snel.

Enjoy The Little Things #23

13. Ik had een dagje voor mezelf, vriendlief was de deur uit en ik besloot de dag goed te besteden op de bank!

14. Prachtige gouden zonsondergang. In het echt was ‘ie mooier dan op de foto.

15. I love Essie! ♥ Ze hebben zulke mooie lakjes. Ik heb er al best wel wat en ik kon even niet kiezen welke ik op mijn nagels zou aanbrengen, hmm..

16. Ik besloot De Sims 4 weer te spelen! Blijft zo leuk. Sims maken, huisje bouwen..

17. Zondag, makkelijk avondeten dag: romig kippensoepje met een volkoren pistoletje. Lekker!

18. De serie die ik de laatste tijd vaak kijk (want alle seizoenen staan op Netflix, whoo!) is Heroes. Zo verslavend! Ik heb afgelopen vrijdag de langste seriesmarathon ever gehouden: 17 afleveringen. Ik begon om half 2 met kijken en rond 1 uur ‘s nachts vond ik het pas weer genoeg geweest. :D

Enjoy The Little Things #23

19. In het weekend film kijken met mijn vriend en daar hoort natuurlijk popcorn bij. Lekker! ^^

20. Gisteren begon het normale ritme weer: nieuwe werkweek. Op de allereerste werkdag van het nieuwe jaar zou ik eigenlijk werken tot 5, maar onverwachts ging het project nog niet van start, dus ik mocht om kwart over 12 al naar huis. Lekker een middagje vrij! :)

21. Op zaterdag besloten mijn vriend en ik lekker een stuk te wandelen. We liepen gewoon een kant op en hebben uiteindelijk 5 km gelopen. Lekker uitwaaien! Want het waaide hard, haha.

22. Het beviel zaterdag goed, dus we gingen ook zondag weer op pad! Ik besloot de app Endomondo nu aan te zetten zodat ik de route kon terugzien. Super leuk!

23. We liepen richting het Kralingse Bos en hebben daar even op de kinderboerderij gekeken. Daar liepen schattige cavia’s. ♥ Ook liepen we langs een aantal nieuwbouwwoningen die er super mooi uitzien. We hebben dus weer lekker de buurt verkend. :)

24. Als laatst nog een quote. Sprinkle, sprinkle!

That’s it! Wauw, ik heb nog nooit zoveel foto’s gehad, volgens mij, haha. Deze week, zoals gezegd, weer lekker werken. Ik vind het wel fijn om weer een ritme te hebben. Vroeg opstaan, werken, thuiskomen, sporten, eten, douchen, bloggen, ploffen op de bank en quality time. Heerlijk! Ik vind vrij zijn natuurlijk ook erg lekker, maar ik ga al gauw te laat naar bed en lig dan veel te lang in bed. Ik heb dan ook nogal moeite met opstarten en doen wat ik wil doen, zoals bloggen. Maar als ik fulltime moet werken, heb ik dat allemaal niet. Dus yay voor routine. ;) haha.

Thema-2015-01

Wat vind je trouwens van mijn blog’s nieuwe look & feel? Ik heb weer even een ander thema uitgezocht, want ik was er toch nog niet heel tevreden mee. Deze vind ik super leuk! Verwacht deze wat langer dan de vorige twee, haha. :)

Hoe was jullie week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Ik vind je blog heel mooi met dit thema, houden zo! Leuke foto’s (al heb ik het meeste al voorbij zien komen op Instagram), laatste quote is ook zo waar. Ik was trouwens alweer vergeten dat je een tattoo hebt, nice! Dat met dat ritme heb ik ook precies.

  2. wat een uitgebreid artikel,maar dat is logisch, lijkt mij…wel weer erg leuk om allemaal te bekijken. heerlijk een stuk wandelen, dat vind ik ook fijn, en het maakt dat niet uit dat het hard waait, als het maar droog is…leuk heb mij weer heerlijk vermaakt…groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *