Enjoy The Little Things #24

En alweer een week later! De eerste werkweek van het jaar is voorbij gevlogen. :) Dat heeft er ook mee te maken dat ik maandag alleen een ochtendje hoefde te werken en vrijdag ook. Ik had dus maar drie full time dagen. Verder heb ik een rustig weekend gehad en haalden we op donderdag spontaan een PlayStation 3! Yay! Ik heb 10 foto’s voor je die ik afgelopen weekend heb gemaakt en die mijn weekend ook goed uitbeelden. ;)

Enjoy The Little Things #24

1. Deze foto is gemaakt op donderdag, de eerste foto van de Playstation 3 controller! Whoohoo! :D We hebben mijn oude laptop verkocht en van dat verkochte geld hebben we een PS3 overgenomen via Marktplaats, met ook nog eens 20 spellen. Super goede deal! We hadden al een tijdje het idee om een PS aan te schaffen en nu is hij er eindelijk. Lekker gamen!

2. Deze screenshot van mijn telefoon maakte ik op vrijdag. Ik luisterde naar het nummer Weekend! Een goed nummer om het weekend in te luiden. :)

3. De reden dat ik zo graag een PS wilde is voor de Final Fantasy games. Dus nu ik een PS heb, wilde ik die natuurlijk ook! Mijn vriend heeft Final Fantasy 13/XIII via Marktplaats overgenomen, yaay! Ik heb dezelfde avond meteen gespeeld. ^^

4. Op zaterdag heb ik eigenlijk vooral gegamed met mijn vriend. We hebben allerlei games uitgeprobeerd die we bij de PS kregen. De zondag heb ik gespendeerd met het inhalen van gemiste series. Ik had twee afleveringen Revenge, drie afleveringen Glee en een aflevering Pretty Little Liars die ik moest kijken. Lekker op de bank dus! Revenge was weer spannend, ik kan niet wachten om vanavond de nieuwste aflevering te kijken..

5. Het zesde seizoen van Glee is tevens het laatste seizoen. Helaas. Ik vind het nog steeds een leuke serie, maar ik snap dat er een keer een einde aan moest komen.

Enjoy The Little Things #24

6. Het was super mistig afgelopen maandag, echt de hele dag. Dat zorgde voor dit mooie plaatje. Rotterdam Centraal in de mist. <3

7. Ik liep langs de bloemenkiosk op centraal en ik kon het niet laten om een rode roos voor mijn vriend mee te nemen. Soms zo onverwachts iets meenemen voor je lief, als verrassing, vind ik leuk. <33

8. Zondag had ik dus een bankdag, series inhalen! Ik ben de hele dag de deur niet uit geweest en op zulk soort dagen vind ik het wel fijn om mijn gezicht te laten rusten en geen make-up te dragen. Blotebillengezicht!

9. En na mijn ingehaalde series besloot ik lekker verder te gaan met Heroes. :)

10. Terwijl ik zondag een chilldag had, hield Damon mij gezelschap. De poeperd. <3

Dat was mijn week! Ook deze week ga ik weer werken en ik heb verder nog geen concrete plannen gemaakt voor het weekend. We zien wel weer waar het schip strand.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *