Enjoy The Little Things #25

Ik zeg dit volgens mij elke week, maar het is echt zo: de weken vliegen voorbij! De afgelopen week heb ik vijf dagen van 9 tot 5 gewerkt. Ik heb in het weekend vrij weinig gedaan, behalve uitgeslapen (op zaterdag werd ik zelfs 1 uur pas wakker!), gegamed en genoten van mijn vriend en de kat. Uiteraard heb ik weer fotootjes vastgelegd en deze deel ik vandaag weer met jullie. In 11 foto’s vertel ik je wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Enjoy The Little Things #25

1. Op woensdag zag ik dat de lucht in de ochtend mooi roze was en daar moest ik natuurlijk even een foto van maken. Ik begon de dag dus met een glimlach. Zo mooi om te zien die luchten!

2. Afgelopen weekend heb ik weer gespeeld met make-up. Ik vind het soms zo heerlijk om gewoon even te spelen. Een keer een donkere ooglook te maken, dan altijd maar een lichte. Of spelen met shapen. Ik sta dan soms een uur in de badkamer. Mijn vriend kwam zaterdag even buurten en zei: “Ben je weer lekker aan het experimenteren?” Op deze selfie is het resultaat niet goed te zien, maar who cares. ^^ Ik wilde het gewoon even vertellen, haha.

3. Rayman Origins! Dinsdag haalde mijn vriend dit Playstation 3 spel op. We hebben hem overgenomen van iemand op Marktplaats en we testten de game gelijk dezelfde avond nog uit. Super leuk!

4. Vrijdag was het weer koud, brr..

5. Damon vindt de roos die ik vorige week haalde voor mijn lief ook erg leuk. Hij voelt zich altijd zo aangetrokken tot bloemen. Damon knaagt ook altijd aan de blaadjes.

6. Het is nog licht! Vrijdag 5 uur en het is nog licht! :D Lente, here we come! <3

Enjoy The Little Things #25

7. Je kon er zondag al een artikel over lezen: een update over het sporten. Zaterdag kleedde ik mij om en merkte ik gewoon dat deze broek, nog niet eens vier maanden geleden gekocht, maat 38, nu al super los zit. Ik heb twee soorten gekocht. Deze broek, die wat hoger in de taille zit, en twee andere spijkerbroeken die wat lager zitten, meer op de heupen. Dit is het bewijs dat ik flink wat vetjes kwijt ben op mijn buik. De andere twee pas ik nog wel (met riem dan), maar deze broek kan ik niet meer aan. Hij staat ook zo lelijk, ook al heb ik een riem om.

8. Uiteindelijke outfit van zaterdag. Ik plaats nooit zo vaak outfitfoto’s. Ik weet nooit of mijn outfits wel leuk genoeg zijn, haha. :P Ik moet er trouwens ook nog even aan wennen dat ik inmiddels weer het figuur heb wat ik wel wil delen via het internet. Dus, hierbij een outfitfoto. Broek is van Primark, shirtje is van H&M, vest van Primark en hakken van Van Haren.

9. Mijn haarkleur na een aantal weken. Het is al goed vervaagd! Helemaal niet zo superdonker meer. Zo vind ik het mooi. ^^ Ik moet de volgende keer een lichte kleur bruin erin doen. <3

10. Zondag heb ik lekker de middag GTA 5 gespeeld. Lekker beetje racen met de auto door de stad, politie ontwijken en af en toe een missie doen. Lekker relaxed, zonder verplichtingen!

11. Behalve Damon. Die houdt niet zo van knuffelen, maar omdat ik er wél van houd, heeft Damon soms een verplicht knuffelmoment. Na een paar tellen, soms een minuut, springt ‘ie meteen weer uit mijn armen. Dan kijkt ‘ie altijd even achterom en dan zie ik dat hij het stiekem best wel leuk vindt. Hij durft het gewoon niet toe te geven. ;) Wat ben ik toch dol op mijn pluizebol. <3

Dat was de week weer! Deze week heb ik vrij weinig op de planning staan. As usual: werken en uitslapen in het weekend. ;) Plannen worden vaak vanzelf wel gemaakt. Oh! Sowieso op de planning dit weekend is: me time! Tijd voor mezelf. Gezichtsmaskertje, handen verzorgen, nagels weer mooi lakken, etc. Vooral dat laatste… Reden daarvoor zie je morgen op mijn blog.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Hahaha ohhh mijn kat is juist echt dol op knuffelen. ‘s Ochtends als ik uit bed kom, is het eerste wat ik moet doen mevrouw optillen en dan ben ik wel een paar minuten zoet met knuffelen en kopjes krijgen enzo :D
    Top trouwens dat het sporten en afvallen zo lekker gaat! Daar mag je zeker trots op zijn :)

    1. Haha awhhh, zo lief!! Deed mijn kat dat maar! Hij maakt mij wel wakker met kopjes, maar dat doet ‘ie meer uit eigenbelang omdat ‘ie eten wil. Sneaky! haha. Dank je wel trouwens! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *