Enjoy The Little Things #26

Zoals altijd op dinsdag blik ik terug op de afgelopen week met foto’s. Ik heb de afgelopen week meer foto’s gemaakt dan normaal. Ook weer eens leuk! :) Ik heb gewerkt op maandag tot en met donderdag tot 5 uur, en vrijdag tot half 1. Of naja, ik had nog een interview, dus ik was pas 1 uur klaar. Maar ik hoefde alleen de ochtend shift te werken en toen had ik weekend! Ik heb eigenlijk niet veel gedaan van het weekend, lekker uitgerust. Zaterdag heb ik iets spannends ingepland.. Wat? Jaa, kijk maar gauw verder! ;)

Enjoy The Little Things #26

1. Zonsopgang in combinatie met een vers laagje (ijs)sneeuw. Dat zorgt altijd voor mooie plaatjes. <3

2. Gekke selfies in de lift van het Groothandelsgebouw, daar werk ik, om het weekend in te luiden ^^

3. Een laagje ijssneeuw! Het lag niet overal op de stoepen, maar op bepaalde stukken wel. Gelukkig was het niet glad en was het in de middag bijna allemaal weer weg.

4. Ik houd van de lengte van mijn haar! Ik heb zeker geen spijt dat ik het een paar maanden geleden korter heb geknipt. Het was toen gewoon nodig. Nu oogt het veel gezonder en het staat mooier en voller en en en… I just like it. :)

5. Damon propt zich altijd er altijd gewoon tussen, of het nou past of niet. <33

6. Hello! :) No filter selfie.

Enjoy The Little Things #26

7. Outfit van zaterdag. Ik stond bijtijds op, kleedde me snel aan, maakte mij snel op, maakte nog even deze outfitfoto en ging toen samen met mijn vriend op pad. Met onwijze kriebels in mijn buik.

8. Ik ging namelijk naar Moose Tattoo! De tattooshop waar ik mijn eerste tattoo heb laten zetten. Ik ging langs om te informeren en ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn tweede tattoo. Vrijdag is het zover! Spannend!! :D Resultaat laat ik uiteraard in een fotootje zien. Voor nu houd ik nog eventjes voor mezelf wat het wordt…

9. Het weekend is voor films kijken en uitrusten. Ik had op vrijdag Pocahontas al gekeken via Netflix en ik zag toen dat Pocahontas 2 ook op Netflix stond. Ik ben die Disney film zaterdag dus maar gaan kijken. Vermakelijke film. :)

10. Muziekjes luisteren van Katy Perry om alvast in de stemming te komen. Over vier weken en zes dagen (een dag ná mijn verjaardag) ga ik naar haar concert in de Ziggodome! <3

11. Zondag was workoutdag en ik ging voor een Upper Body Strength Workout. Ik heb mijn armen, schouders en rug getraind. Gisteren voelde ik hem aardig: super stijve schouders en nek en spierpijn in mijn armen. Heeerrrlijk! :)

12. Zoals je vorige week zag, waren mijn nagels er niet heel goed aan toe. Ugh. Ik heb de nagellak er vorige week al afgehaald maar op zondag ging ik het pas bijvijlen. Tijdens het sporten tikte ik met mijn nagel tegen de lamp en ja hoor, een stukje afgebroken… Dit is de before foto.

Enjoy The Little Things #26

13. Vorige week beloofde ik mezelf dat ik me time zou houden en dat heb ik gedaan! Na het sporten op zondag heb ik een lekker maskertje aangebracht en ben ik (terwijl het maskertje opdroogde) mijn gezichtskwasten gaan schoonmaken. Ook dat was nodig! Ik koos dit keer voor een peel off mask. Ik ben er geen fan van, maar het zorgt wel voor een schoon huidje. Mijn gezicht voelde erna zo lekker zacht aan! :)

14. Tweet die ik zondag het wereld wijde web instuurde. Ik ben alweer bijna jarig! :)

15. En dit is de after foto van mijn nagels. Weer gelijk gevijld en een nieuw mooi kleurtje erop. <3 Essie’s The Lace Is On.

16. :)

17. Damon is zo’n poepie. Ik kan uren naar hem kijken en hem aaien, knuffelen en aandacht geven. <33

18. Misschien heb je de challenge wel voorbij zien komen op Facebook, misschien ook niet. Ik doe deze maand de 28 Days Plank Challenge. Dat houdt in dat je elke dag een bepaald aantal seconden de plank moet doen. De eerste twee dagen is het maar 20 seconden. Dus naast mijn normale workouts ging ik ook nog even voor 21 seconden in de plank houding. Was voor nu nog een makkie, maar naarmate de maand vordert worden het aantal seconden alleen maar meer…

Dat waren ze! Alle 18 foto’s. Deze week heb ik een aantal leuke dingen op de planning staan. Ten eerste: donderdag naar Najib Amhali! :D Jaahaa! De kaarten zijn al in huis sinds mei 2014 en nu is het dan eindelijk bijna zover. Ik ga er onwijs van genieten! Daarna op vrijdag: tattoooo zetten! Super spannend! Ik ben een klein beetje zenuwachtig, maar het komt goed. :) Verder heb ik geen plannen. Ja, werken tot en met donderdag, en uitslapen in het weekend. ;)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *