Enjoy The Little Things #27

Vorige week was een leuke week! Ik hoefde maar vier dagen te werken, donderdagavond gingen we naar Najib Amhali en vrijdag liet ik mijn tweede tatoeage zetten. Alle foto’s van de afgelopen week zie je vandaag in een nieuwe Enjoy The Little Things artikel. :) Veel kijkplezier!

Enjoy The Little Things #26

1. Najib Amhali! Ik ben nog nooit naar een show van hem geweest, dus ik was heel benieuwd. Elke keer was ik te laat met kaartjes bestellen, dus toen ik vorig jaar mei zag dat ‘ie in het Nieuwe Luxor zou optreden, heb ik geen seconde getwijfeld en bestelde ik twee kaartjes. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, het wachten was voorbij. De show I Amhali was echt super leuk! We hebben gelachen. :) Het was een gezellig avondje uit. Ik heb tevens ook meteen mijn eerste voorstelling/show meegemaakt in het Nieuwe Luxor, erg mooi gebouw!! Maar brr, wat was het kouuud…

2. Het had namelijk gesneeuwd! Ik vind sneeuw mooi als ik de deur niet uit hoef, of als het vers is. Niet als half Rotterdam er al doorheen gebanjerd heeft. De sneeuw was dezelfde avond al half verdwenen, maar ‘s ochtends heb ik nog even mooie foto’s geschoten.

3. Ik leende wat boeken bij de bibliotheek over fitness. :) Leuk om te lezen!

4. Dit soort foto’s heb ik dus gemaakt. Prachtig uitzicht toch?

5. Hetzelfde als puntje 4. Wauw!

Enjoy The Little Things #26

6. Damon was nieuwsgierig waar ik nou al die tijd mee bezig was in de keuken en wat het nou geworden was…

7. En het zijn… Cinnamon rolls! Versierd met roze glazuur, spikkeltjes en hartjes.

8. Ze smaakten erg lekker! Ik had het afgelopen weekend alvast uitgetest voor komende zaterdag, Valentijnsdag. <3

9. Vrijdag liet ik mijn tweede tatoeage zetten. Het is een katje geworden en ik heb hem in mijn zij laten zetten. Ik vind hem zo leuk geworden! Vragen die ik veel krijg: deed het pijn? Ja, het is geen prettig gevoel. Op de ribben deed het even meer pijn dan op de rest, maar het is wel te doen. Even tanden op elkaar, focussen op iets anders en dan is het zo voorbij. Ik zat ongeveer 40 minuten in de stoel, een beetje scheef op mijn zij, mijn vriend zat ernaast, bladerend door een tattoo blad en ik keek naar alles om mij heen om mij niet op de pijn te focussen.

10. Is ‘ie niet schattig? Little kittycat. <3

11. En dit is mijn kittycat, zondagmorgen naast mijn voeten wakker wordend. ^^

Dat was mijn week in 11 fotootjes. Deze week is het weer rustig en staat er niet zoveel op de planning. Vrijdag gaan we eten bij de oma van mijn vriend en zaterdag, Valentijnsdag.. ik heb geen idee! Tom gaat wat verzinnen, zegt ‘ie, dus ik wacht geduldig af haha. Ik ga in ieder geval opnieuw de kaneelbroodjes maken. ^^ Yummiee!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *