Enjoy The Little Things #28

De week is weer snel gegaan. Afgelopen week heb ik weer gewerkt. Op vrijdag werkte ik alleen de ochtend en had ik vanaf half 1 weekend! Op zaterdag was het natuurlijk valentijnsdag. ^^ Samen met mijn vriend gingen we shoppen in winkelcentrum Zuidplein, dat was gezellig! Verder heb ik zondag niets gedaan samen met m’n vriend. De afgelopen week zie je verder in 10 fotootjes. Veel kijkplezier!

Enjoy The Little Things #28

1. Ik had zooo geen zin om uit bed te komen. Mijn bed is te lekker warm en zacht.. Maar ik beloofde mezelf en het bed om er dezelfde avond vroeger in te duiken!

2. Liedje die afgelopen week in mijn hoofd zat. Kelly Clarkson – Heartbeat Song ♥

3. Het nieuwe kussen die ik gekocht heb bij Primark en Damon. :)

4. Mijn vriend en ik hebben soms dit soort gesprekken op WhatsApp. Yep, wij zijn soms een beetje apart haha. ^^

5. Mooie zonsopgang om het weekend te vieren.

 

Enjoy-The-Little-Things-20150217-2

6. Op zondag maakte ik wéér cinnamon rolls! Een dag later dan Valentijnsdag, wat eerst de planning was, maar ik had er na de XXL Family pizza (zie foto 7) geen zin meer in haha! Ze smaakten erg lekker. ^^ Zeker een aanrader als je ook kaneelbroodjes wil maken. Recept heb ik van Femme en kan je hier bekijken.

7. Tom en ik bestelden op Valentijnsdag een XXL Family pizza. Liefde gaat door de maag toch? ;) We nemen vaak een half-half pizza. Ik neem dan altijd pizza ananas en Tom had Chicken deluxe met barbecuesaus. Smaakte errrg goed! Maar ik zat wel propjevol de hele avond, haha.

8. Valentine’s day. ♥♥♥♥♥

9. Op Valentijnsdag nam Tom mij mee shoppen in winkelcentrum Zuidplein. Ik wilde daar al een tijdje heen om naar de nieuwe Primark te kijken, voor Sleek bij de V&D te kijken, en nog wat andere dingetjes. Dat heb ik zaterdag dus ook allemaal gedaan. De shoplog van mijn aankopen staat al online. ^^

10. Mooie zonsopgang op maandag.

Dat was het weer! :) Deze week op de planning: werken van maandag t/m vrijdag, elke dag tot 5 uur. Even doorbikkelen en daarna weekend! Ik heb geen plannen voor het weekend, behalve uitslapen. Deja vu, dit type ik volgens mij elke week haha. Ik laat mij vaak verrassen of ik bedenk in de loop van de week wel waar ik zin in heb. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. wat heerlijk om dit weer te bekijken, Ik sta er elke weer verbaasd van als je een foto van de Noordsingel laat zien ik het zo een mooie plaats vind om te zien, echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *