Enjoy The Little Things #29

De tijd gaat zo snel, de weken lijken wel voorbij te vliegen. Alsof iemand op de vooruitspoel knop aan het drukken is. Jeetje! Ik heb de afgelopen week veel gewerkt, hele week van 9 tot 5. Ik moet wel zeggen dat het tijdens werktijd wel lijkt alsof iemand op de vertraagknop drukt, dan gaat het weer superlangzaam, haha. Maar ik heb het volgehouden, vrijdag 5 uur had ik weekend en ik heb er heerlijk van genoten! Ik ging in mijn chilloutfit de Sims 4 spelen en lekker genieten van het weekend. Wat ik verder heb gedaan zie je vandaag in de 29e Enjoy the Little Things artikel, en wel in 13 fotootjes. Veel kijkplezier! :)

Enjoy The Little Things #29

1. Mijn pluizebol Damon. ♥ (En op de achtergrond zie je op de TV dat we Wie is de Mol keken.)

2. Ik gebruik de app My Fitness Pal al een tijdje, al (inmiddels langer dan) 207 dagen. De app bevalt mij nog steeds super goed om in bij te houden wat ik op een dag eet en hoeveel ik gesport heb. Als er iemand is die een review wil over de app, laat het maar even weten bij de comments. Dan zal ik mijn ervaring delen! :)

3. De sport BH en sporttop die ik gekocht heb bij Primark bevallen errrg goed! De BH zit erg fijn en geeft goede ondersteuning en in de top zweet ik een stuk minder dan in mijn katoenen shirtje die ik eerst gebruikte. Aanrader als je voor een zacht prijsje sportkleding wil halen: ga naar de Primark.

4. Alweer een mooie zonsopkomst. ♥ Great way to start the day!

5. En natuurlijk ook mijn minions pyjama van de Primark bevalt goed! Zit erg lekker. ^^

6. Mijn nagel is vorige week ingescheurd. Nu vind ik dat op zich niet zo erg, ik knip het wel af, maar nu was het in mijn vel gescheurd. Auw, dat doet pijn zeg! Ik kreeg de tip om er lijm en een tissue/theezakje op de plakken. Dat heb ik gedaan en dat helpt wel een beetje. Ik heb er echter geen lijm bij gebruikt, maar gewoon een basecoat/blanke lak. Nu is het er wel half af, maar het doet geen pijn meer. Even laten uitgroeien en dan gewoon afknippen. Zo onhandig zo’n scheur in je nagel, je blijft overal aan hangen. -_-

Enjoy The Little Things #29

7. Zo spendeerde ik mijn weekend: met de Sims 4! :D Ik heb heerlijk gesimst. ^^

8. En zaterdag deed ik een 1000 Calorie workout van FitnessBlender. Oh yeah! Hij duurde anderhalf uur en erna was ik helemaal gesloopt. Ik heb wat gegeten, gedoucht en ben toen op de bank geploft met een onwijs bevredigd gevoel: dat heb ik weer geklaard! Ik had erna wel voor vier dagen spierpijn, maar het voelde goed! :) Dit soort workouts doe ik niet dagelijks, maar af en toe om de week of twee is het wel eens lekker om je helemaal kapot te werken met zo’n workout.

9. Omdat het weer eens de tijd van de maand is, ja dat hebben wij vrouwen nou eenmaal, heb je zo’n zin in chocola en dat had mijn vriend dus ook gehaald. Ik had zin in KitKat Chunky, dat was alweer even geleden en ik heb heerlijk genoten van deze reep. Omnomnommm. ♥

10. Oh oh, als er iets is waar ik altijd wat anders mee wil (behalve mijn thema. ;) ) dan is dat wel mijn haar. Dan wil ik het donkerder, dan weer lichter, dan mijn eigen haarkleur… En nu is het dus weer zover. Ik heb alvast inspiratiefoto’s opgezocht van mooie haarkleuren en ik denk dat ik weet wat ik ga doen. Zaterdag ga ik naar de kapper. Ik zal achteraf natuurlijk het eindresultaat laten zien. :)

11. Dit was de chilloutfit van zondag. Als ik dit zo zie, krijg ik weer zin om dat aan te trekken. Die witte trui zit zó comfortabel en die pyjamabroek ook! En het past ook nog eens goed bij elkaar, haha.

12. Het zonnetje scheen weer heerlijk vanmorgen. ^^ Alleen jammer dat het de rest van de dag geregend heeft, maar in de ochtend was het wel lekker om naar het werk te lopen met dat warme zonnetje. Kom je morgen weer? En vrijdag? En zaterdag? En zondag? :D *duimt*

13. Om deze Enjoy the Little Things mee af te sluiten: mijn katje Damon, ik ben zo gek op hem. ^^ Hij ligt zo graag bij mij. ♥

Dat was het weer! Deze week werk ik vrijdag alleen de ochtend, daarna ga ik direct door naar vriendin Carla in Schoonhoven om gezellig bij te kletsen en nagels te lakken. Zaterdag ga ik naar de kapper en zondag ga ik met Carla weer lekker shoppen, dat is alweer even geleden dat we dat samen hebben gedaan! Ik heb zin in het weekend. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *