Enjoy The Little Things #3

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #3

1. China Glaze’s In A Lily Bit met vier laagjes Miss Sporty’s Sparkle Touch. Deze nagels kon je afgelopen week op mijn weblog vinden. Nog steeds vind ik het een mooie combinatie. En ik kan hier zo van genieten hè, van mooi gelakte nagels. ♥

2. Onderweg naar werk vond ik dit veertje op straat. Mijn kat is gek op veertjes dus ik nam ‘m mee voor Damon. Toen ik ‘s avonds thuiskwam en het veertje tevoorschijn toverde, werd ‘ie blij en ging ‘ie met het veertje spelen. Of naja, het was meer een aanval volgens mij, haha.

3. Deze foto is donderdagochtend genomen. De dag nadat Nederland nét niet doorging naar de WK voetbal finale. De dagen ervoor had het alleen maar geregend, maar donderdag kwam de zon weer schijnen. Dankzij de zon begon ik dag toch nog goed, ondanks dat ik maar 6 uurtjes had geslapen (en volgens mij met mij velen).

4. Mijn kleine ondeugd. ♥

5. Ik kan zo genieten van het uitzicht vanaf de Noorderbrug. Vooral als het zonnetje schijnt.

Enjoy The Little Things #3

6. Waar ik ook zo lekker van kan genieten is muziek. Vooral als ik met iets bezig ben. Nu bijvoorbeeld, tijdens het typen, staat er ook muziek op. Afgelopen vrijdag luisterde ik naar Rihanna’s album Unapologetic tijdens het spelen van een potje League of Legends.

7. IJS! Mijn zelf samengestelde Magnum. Onwijze caloriebom, maar het was leuk om eens gedaan te hebben! Ik heb een classic Magnum met als toppings roze suiker, mini caramel fudges en knettersnoep. Daar overheen als versiering witte chocola en vier(!?) mini Magnum logootjes. Het was even lastig, hoe eet ik dit nou? Maar het was gelukt, vulde wel enorm. De smaak was trouwens wel lekker, maar ik heb toch liever een echte classic Magnum, of een witte. ;)

8. Nogmaals een fotootje van de Magnums. Mijn vriend had ook een classic Magnum, maar dan pistache, almond en witte chocolade stukjes. Ook hij had witte chocola als versiering en vier mini Magnum logootjes.

9. Selfie time! ;) Ik had dit herontdekt in mijn kast. Daarbij had ik nog een zwart rokje aan, een zwarte panty en sleehakken. De laatste tijd zie ik steeds meer dat ik aan het sporten ben; mijn kleren staan voor mijn gevoel nu veel beter. ^^

10. Zaterdagavond, Damon en ik chillen ‘m samen op de bank. Zo lief als ‘ie bij je komt liggen. ♥

Van welke dingen heb jij afgelopen week genoten?

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *