Enjoy The Little Things #30

Ik heb even een tijdje geen Enjoy The Little Things gemaakt, excuus daarvoor! Ik weet dan sommige mensen elke keer even kijken om te zien of er al weer wat online staat. Ik had alleen even een zin om te bloggen, haha. Maar vandaag plaats ik weer een nieuwe Enjoy The Little Things, nummertje 30 alweer! Yaay! ^^ Even dacht ik dat ik best wel veel foto’s had gemaakt, maar stiekem valt het even tegen, haha. Maar er zijn er toch weer 16 die weergeven hoe mijn afgelopen weken waren. Veel kijkplezier! :)

Enjoy The Little Things #30

1. Het is alweer even geleden, maar vrijdag 27 februari ging ik naar mijn beste vriendinnetje Carla. Het was alweer even geleden dat we elkaar gezien hadden, maar het was zoals altijd super gezellig. Ik ging vanuit mijn werk, rechtstreeks naar Schoonhoven. Ik bleef bij haar eten. We belegden zelf een pizza en aten die op terwijl we lekker naar Friends keken. Heerlijk avondje! ^^ ‘s Avonds laat was ik weer thuis.

2. En de volgende dag op zaterdag ging ik naar de kapper! Ik had alweer een uitgroei. Zoals je in de vorige ETLT kon zien, wilde ik wel iets anders. Ik besloot voor een ombre te gaan, van donker aan de aanzet tot licht in de punten en dit is het resultaat! I love it! ♥ Precies zoals ik wilde. ^^ Volgende keer kan ik óf mijn punten nog oplichten, óf ik zet er nog wat highlights bij. Net waar ik zin in heb.

3. Gesport! Altijd een fijn gevoel om klaar te zijn haha.

4. Ik nam die vrijdag een aantal nailart spulletjes mee naar Carla en we gingen lekker aan de slag. Verschillende lakjes uitproberen, nailart maken, zo leuk om te doen! ^^

5. Damon was vanaf het voeteind naar mij aan het gluren in bed. Poepie. ♥

Enjoy The Little Things #30

6. De zaterdag erna, 7 maart, vierde ik mijn verjaardag voor familie. Mijn ouders, zusje en mijn nichtje (dochtertje van m’n zusje), schoonmoeder en de oma van m’n vriend kwamen langs. Het was erg gezellig. Speciaal voor nichtje Eva had ik potloden en een kleurboek gehaald, zodat ze lekker kon kleuren. De potloden kwamen alleen geen kleur vanaf, haha. Beetje jammer van die kwaliteit dus! Maar ze had het toch erg naar haar zin. Hier zit kleine Eva op schoot bij Tom. ^^ Zo lief gezicht toch? ♥

7. Wat een heerlijk ochtendzonnetje. Kom maar op met die lente!

8. Kusje voor Damon de kat!

9. Zondag 8 maart was ik jarig!! ^^ Ik ben 27 jaar geworden. Op die dag vierde ik het voor vriendinnen. Het was erg gezellig en ik heb leuke cadeautjes gehad. Van iedereen trouwens! Ik heb afgelopen week een video opgenomen met de dingen die ik heb gekregen, die kan je hier bekijken. Vandaag heb ik trouwens ook het verjaardagsgeld uitgegeven, een deel dan, dus verwacht morgen een shoplog! ;)

10. Lekker wakker worden met slaapkop Damon aan mijn voeten. ♥

11. Ik kreeg van mijn vriend een wafelijzer. Suuuper leuk!! De maandag erna (afgelopen maandag dus) maakten we voor het eerst zelf wafels met het wafelijzer. Ze waren erg goed gelukt! Zo lekkerr! Dankjewel lief. ♥♥♥

Enjoy The Little Things #30

12. MAC lipstick Brave. Oh my god, you’re so pretty! ♥_♥

13. Een ring met kitty ears! Gekregen van Carla voor mijn verjaardag en ik moest ‘m natuurlijk wel omdoen voor het Katy Perry concert.

14. Afgelopen maandag gingen we naar Katy Perry in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het was druk! We moesten even wachten buiten, hoewel de deuren al open waren. Gelukkig hoefden we niet al te lang buiten in de kou te wachten. We konden al snel naar binnen, liepen naar de zitplekken en hebben genoten van het fantastische concert!

15. Vandaag kocht ik mijn allereerste MAC product. Ik heb gekozen voor de lipstick Brave. Ik wist eerst nog niet wat ik wilde. Of ik nou voor MAC Soft & Gentle moest gaan, of voor een lipstick. Ik heb het aan de MAC make-up artist gevraagd en die heeft mij super goed geholpen. Ze bracht Soft & Gentle aan op mijn wangen en vroeg mij welke kleuren lipstick ik wilde. Ik zei dat ik liever iets wil wat ik overdag naar het werk ook goed kon dragen. Ze kwam met drie lipsticks: Faux, Brave en Viva Glam 2. Ik vond Faux en Viva Glam 2 te bruin voor mijn doen, maar Brave was erg mooi. Net mijn eigen lipkleur, maar dan mooier. Ze werkte het nog bij met een lipliner, had ik daar ook maar de naam van, want het zit nu nog steeds mooi op mijn lippen. Wauw! ♥ MAC, net zoals tattoos, verslavend, haha. ;)

16. Katy Perry’s concert, zoals al gezegd was het echt geweldig! Mocht je het nog niet gezien hebben, ik heb een video gemaakt met enkele liedjes die ik gefilmd heb. Als je wil weten hoe het was, bekijk mijn video dan hier. :)

Dat was het weer! Het heeft even drie weken op zich laten wachten, haha. Afgelopen weken heb ik vooral gewerkt. Deze week hoefde ik maar drie dagen te werken, wat komt het weekend dan snel zeg! Moet ik vaker doen. Morgen nog een dagje weekend, ik heb niet veel plannen, behalve even terug naar de Douglas om toch ook MAC Soft & Gentle aan te schaffen. Ik kan niet stoppen met naar mijn wangen te kijken, zo mooi die glans! En verder shoplog opnemen en genieten nog even van het weekend. Komende week weer lekker veel werken: maandag t/m donderdag, 9 tot 5 en vrijdag tot half 1. Ik heb dan om half 3 afspraak bij de tandarts voor een kroon, oei.. spannend! Maar dat duurt nog eventjes. :)

Hoe was jullie week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *