Enjoy The Little Things #31 + Nieuw thema: April 2015

De laatste Enjoy the Little Things is alweer langer dan een maand geleden geplaatst, oeps… Ik had eerst niet zoveel Instagram foto’s gemaakt, dus ik dacht ik sla een weekje over. Maar het weekje overslaan werd dus een maand overslaan. Ik heb inmiddels wel aardig wat fotootjes gemaakt. Veertig om precies te zijn. Vandaag zie je dus wat ik in mijn afwezigheid zoal heb gedaan. Ik heb onder andere een heerlijke afternoon tea gehad met mijn vriend bij Hotel New York, heb ik mijn kleine nichtje verwend met cadeautjes voor haar tweede verjaardag en heb ik mijn haar weer geverfd!

Enjoy The Little Things #31

1. In mijn laatste Enjoy the Little things kon je al zien dat ik een MAC lipstick had gekocht, Brave. Mijn allereerste MAC lipstick. Hij beviel zo goed dat ik het weekend erna nóg een MAC lipstick aan mijn collectie heb toegevoegd. Please Me. ♥ Samen met de lip pencil Fruit Cocktail. Mooie combinatie!

2. In dat weekend kocht ik ook een nieuwe camera! Ik ben hier echt super blij mee! Je kan er onwijs mooie foto’s mee maken en mooi HD filmen. :)

3. Zo fijn als jurkjes weer goed zitten, in plaats van dat je je als een rollade voelt.

4. Wakker worden met pluizebol Damon in mijn knieholte. Best way to start the weekend. ♥

5. Ik bestelde voor het eerst makeupjes van Makeup Revolutions bij de webshop Makeup Musthaves. Oh ik ben er zo blij mee! De kwaliteit is echt goed, en dat voor zulke goedkope makeupjes! :) Als er interesse is, zal ik er nog wel een artikeltje aan wijden.

6. Selfie met mijn allerbeste vriend, the love of my life, mijn soulmate. ♥ Alweer 4 jaar samen met deze knapperd. ^^ Tom, I love you. ♥♥

7. Felle nageltjesss!

8. Ik houd van de zon, oh wat is het heerlijk om in dit lekkere lente weer naar het werk te lopen.

Enjoy The Little Things #31

9. Helemaal klaar voor een date with my boyfriend. ♥

10. We gingen namelijk genieten van een afternoon tea bij Hotel New York om te vieren dat we vier jaar samen zijn. Het was heerlijk! En erg gezellig. ^^ Hotel New York is ook een mooie locatie.

11. Oh Damon.. <3

12. Uitzicht vanaf de Erasmusbrug.

13. Blauwe nagels met glitters.

14. Samen tv kijken, Damon en ik. Best way to spend my evening!

15. De outfit die ik aanhad op onze date naar Hotel New York. ^^

16. Paaseitjes! Ik kon ze na Pasen eigenlijk niet meer zien, haha. Maar ze waren weer lekkerrrr,

Enjoy The Little Things #31

17. Paasweekendselfie. ♥

18. Tijdens het uitruimen van mijn kledingkast kwam ik een oude spijkerbroek tegen die (voordat ik 18 kilo aangekomen was) nog goed zat, maar nu te groot is.

19. Mijn tenen matchen met mijn handen. Na tijden heb ik weer eens mijn teennagels gelakt. Wist je trouwens dat ik mijn teennagels helemaal niet netjes kan lakken, in tegenstelling tot mijn handen? XD

20. Onze allereerste foto samen, haha, vier jaar geleden. Wat zijn we beide veranderd. En wat vliegt de tijd. ♥

21. Ik heb een speciaal Instagram-account aangemaakt voor het sporten en gezond leven, zodat mijn andere, normale Instagram-account niet vol staat met dat soort posts. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen erop zit te wachten. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn fit & healthy lifestyle, volg dan dat Instagram-account! Username is: fitbelinster.

22. Samen op bed Better Call Saul kijken.

23. After workout selfie. ^^

24. Damon ligt tegenwoordig steeds meer óp mijn benen, in plaats van ernaast, haha. Lekkerding. ♥

Enjoy The Little Things #31

25. Zoals al gezegd: naar huis lopen met het zonnetje is totaal geen straf. ^^

26. Vrijdag 10 april besloot ik onverwachts, zonder mijn ouders op de hoogte te stellen, naar Culemborg te gaan. Mijn nichtje Eva was die dag jarig. Ik hoefde alleen een ochtendje te werken en ik ben gelijk vanuit werk doorgegaan naar Culemborg. Ik had ook spulletjes mee om een nachtje te blijven slapen. De verbaasde gezichten van mijn vader, moeder en mijn zusje waren priceless! Ik zie ze niet zo vaak, dus ze waren erg verrast dat ik opeens voor hun neus stond, haha! Het was in ieder geval erg gezellig. ^^

27. En Eva, wat groei je snel! Ze is zo’n schatje. Ze praat je na en doet je na. Zo schattig! Ze vermaakt zich prima met simpele dingen en het is gewoon een heerlijk ding! ♥

28. De zaterdag erna ben ik samen met mijn schoonmoeder (die ook in Culemborg woont) naar Rotterdam gereist. We gingen shoppen bij Primark, Alexandrium voor vriendlief. Was erg gezellig en hij is goed geslaagd! :) Ikzelf zag niks leuks voor mezelf bij de Primark, maar das alleen maar goed! Ik had natuurlijk net mijn kledingkast opgeruimd. ;)

29. Die zaterdag had ik wel haarverf gehaald bij de Kruidvat en heb ik mijn haar dus geverfd. Ik had lichte punten, een ombre effect. Maar het effect werd er met de vele wasbeurten niet mooier op. Ik vond het op een gegeven moment ook niet meer mooi bij mezelf staan. Dus hup, verf erin! Eerst alleen bij de punten aangebracht, even in laten trekken en daarna de rest van mijn haar geverfd. Op aanraden van mijn beste vriendin Carla. Thanks meis ^^ Het resultaat is zo mooi geworden! Weer één kleurtje.

30. Dit is de verf die ik erin heb gedaan. Ook nog eens niet zo duur!

31. Workout complete!

32. Noordsingel, wat ben je mooi met een zonnetje.

Enjoy The Little Things #31

33. Altijd weer uitzoeken welk lakje ik nu weer op mijn nagels lak…

34. Vrijdagavond om 5 uur, computer afgesloten en hup naar huis, na een volle werkweek was ik zo hard toe aan weekend!

35. Ook vorige week genoot ik weer van het workout complete scherm! Altijd zo heerlijk als ze zeggen: ‘That’s it guys, this workout is complete’. Check!

36. Het uiteindelijk gekozen kleurtje. Essie ♥ Funny Face.

37. Glitternagellak haal je er gemakkelijk vanaf met aluminiumfolie.

38. Ik glow hier niet alleen vanwege de workout die ik net afgerond heb, maar ook door de prrrrachtige highlighter Soft & Gentle. Het is echt een mooie highlighter en ik heb er zeker geen spijt van dat ik hem gekocht heb! Met het zonnetje erbij valt de shine nog meer op. ♥

39. Lijstje maken voor de Beautygloss Party! Die komt ook dichterbij. Ik ga naar de 18+ party op vrijdag 1 mei. Wie gaat er nog meer? :)

40. Damon de pamon, pluizebol, kleine poeperd. ♥

Dat waren alle foto’s voor de afgelopen weken. Ik zal het nu weer (proberen) elke week te plaatsen, haha. Of er in ieder geval niet weer een maand tijd tussen te laten komen. :) Komende week weer werken, ditmaal op vrijdag alleen ochtend. Ik moet in de middag naar de tandarts. Ik kreeg namelijk een tijdelijke kroon, bijna vijf weken geleden, en deze wordt nu vervangen voor de ‘echte’ kroon. Spannend! Ik zou hem eigenlijk 10 april al krijgen, maar toen werd de afspraak door de tandarts zelf verzet. Op zich niet erg, zo kon ik tenminste naar mijn nichtje! Verder heb ik wat plannen staan met vriendinnen om weer af te spreken. Dat is alweer even geleden. Zin in. ^^

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Thema-2015-04

PS: Wat vind je van mijn nieuwe thema? Ik heb hem toch even een beetje veranderd, de vorige met die zwarte balk als menu was toch niet helemaal mijn ding. Zo staat ‘ie veel beter, cleaner en netjes. :)

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *