Enjoy The Little Things #32

Er is weer een week voorbij! De tijd vliegt echt, niet normaal. Maar er komen leuke en fijne dagen aan, ik kan niet wachten! Zoals ik elke week (probeer), laat ik weer zien in enkele foto’s hoe mijn afgelopen week was. Even een reminder: Enjoy the little things is de naam omdat deze foto’s niet alleen weergeven hoe mijn week was, maar het zijn ook kleine herinneringen aan fijne dingen, waar je gelukkig van wordt. :) Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #32

1. Workout complete! Zo fijn als de workout er weer op zit. Soms heb ik zo geen zin en als je het dan toch gedaan hebt, voelt het des te beter! :) Ik deed de 34 min Butt and Thigh workout van FitnessBlender. Ik voel hem elke keer weer!

2. Zoals gezegd: niets beters dan na een workout waar je geen zin in had, lekker te douchen en te genieten van een welverdiende chillavond!

3. Exactly!

4. Ik zag een regenboog in het fonteintje achter Rotterdam Centraal. Zo gaaf! Echt heerlijk dat het zonnetje nog schijnt als ik naar huis loop. I love spring!

5. Food! Ik at sperzieboontjes, aardappelen en een tartaartje. Lekkerrr.

6. Dit doosje Leonidas bonbons kreeg ik van het werk. Daar heb ik van het weekend heerlijk van genoten!

Enjoy The Little Things #32

7. Dus dat. :) Beter om je lifestyle langzamerhand te veranderen, dan alles in één keer veranderen. Resultaat komt vanzelf. Blijven sporten en gezond eten. Komt goed!

8. Glitternagels. ♥

9. Oh Leonidas, wat heb je toch lekkere bonbons. ♥

10. Zondagavond in bed samen filmpje kijken. The Lego Movie, erg leuk! :)

11. Gedoucht en wel, zonder makeup op de bank. Ik heb altijd één dag in het weekend geen makeup op, zodat het even kan ‘luchten’.

12. Koningsdag ijsje van de HEMA! Lekker. ^^ We zijn samen met mijn vriend zijn oma de stad in geweest en hebben gesnuffeld op de rommelmarkt. Oude spullen van mensen bekijken. Het was druk, maar wel gezellig.

13. Voor het raam, in de zon, opwarmen. Want het was zo koud in huis. Behalve voor het raam dan. ^^ Damon de kat ligt daar altijd en ik begrijp wel waarom. Beste plek van het huis als het lekker weer is!

Dat was het weer! Mijn week in foto’s. Deze week werk ik dinsdag t/m donderdag tot 5 uur en vrijdag tot half 1. Dan ga ik naar huis, snel omkleden en dan door naar Amsterdam voor de Beautygloss Party 2015! Yay! De 18+ party. Ik heb er onwijs veel zin in!! Jurkje hangt al klaar, mijn nagels zijn ook al gedaan, haha. Nu de dagen aftellen. ^^ Voor de rest een lekker lang weekend, want ik werk 4 en 5 mei niet.

Hoe was jouw week? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *