Enjoy The Little Things #33

De afgelopen week kan ik weer bekijken in 12 fotootjes die ik heb gedeeld via mijn Instagram account! Dit zijn niet alleen fotootjes waarin je kan zien hoe mijn week eruit zag, maar het zijn ook kleine geluksmomentjes. Momentjes die ik graag vastleg op camera om er van te kunnen genieten. Ik moet zeggen, ik heb de afgelopen drie dagen ziek op bed gelegen en daardoor is de helft van mijn week weg, maarrrr.. dat mag de pret niet drukken! Ik heb ondanks de bedrust een super fijne week gehad. En nog even een reminder: Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #33

1. Ik begin met een fitspiration quote die ik plaatste op mijn Fitbelinster Instagram account. Ik heb dit account speciaal en alleen voor mijn fit & healthy journey. Ik plaats onder andere fitspiration (fitness inspiration), foto’s van mezelf (voor/tijdens/na het sporten), food etc. Ik hoop dat ik je met dit account inspiratie geef en motiveer om ook fit en gezond te zijn. :)

2. Dit is dus zo’n after-workout selfie die ik post. Ik voelde me deze donderdag niet echt lekker, zere keel en snotterig. Maar ondanks dat heb ik toch mijn workout volbracht. Ik wilde het toch doen. Daarna gedoucht, op de bank geploft, met paracetamol en bijgekomen.

3. De workout die ik afgelopen donderdag deed: At Home Cardio Workout with No Equipment van Fitness Blender.

4. Nog een fitspiration die ik deelde. Gewoon gaan, ook al heb je totaal geen zin, je voelt je achteraf zo goed dat je het toch gedaan hebt! Go for it, you can do it!!

5. Wandelen naar het werk/naar huis is echt geen straf nu het zulk lekker weer is. Ik geniet er echt van. Zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten, mooie groene omgeving. De mensen lijken ook vrolijker. Yes, I like it! :)

6. Mooie bloesemboom die ik onderweg naar het werk tegenkwam.

7. Vrijdagochtend voelde ik me slechter dan donderdag. Bah.. toch moest ik nog een ochtendje werken en daarna ging ik naar Amsterdam voor de Beautygloss Party. Dit lijkt op een normaal sapje, maar het zijn twee zakjes Citrosan. In elk zakje zit 500 mg paracetamol met vitamine C. Dit moet je zo heet mogelijk opdrinken en dat helpt dan tegen griepverschijnselen. Ik dronk dit ‘s ochtends om 8 uur en toen ook nog om 1 uur ‘s middags, voordat ik de deur uit zou gaan. Het heeft mij geholpen om de dag door te komen tot de avond.

8. Vrijdagavond na de Beautygloss Party kwam ik 10 uur thuis en ik voelde me echt zo, zo beroerd. Ik had ook een schorre stem, hoofdpijn, keelpijn, snotterig… Ik liet nog wel de geshopte spulletjes aan mijn vriend zien, maar verder haalde ik mijn make-up eraf, trok ik mijn pyjama aan, dook ik in bed en ben ik er voor drie dagen niet meer uit geweest. Ik was echt ziek. Geen energie, niks. Ik heb veel series, films en YouTube filmpjes gekeken. Ook heb ik het boek 50 Tinten Grijs uitgelezen. Mijn lieve vriend heeft gisteren zelfs het vervolg 50 Tinten Donkerder boek gehaald, zodat ik weer lekker verder kon lezen haha. Drie dagen bedrust heeft me wel goed gedaan en ik ben ook goed verzorgd door mijn vriend. Nu nog wel last van hoofdpijn en slijm (bah), maar het gaat stukken beter. :)

Enjoy The Little Things #33

9. Deze Enjoy the Little Things sluit ik af met foto’s van de Beautygloss Party! Ik ben samen met mijn schoonmoeder Angela geweest en het was (zoals gezegd in mijn Beautygloss Party artikel) super gezellig en erg leuk! Ik ging dit keer naar de 18+ party op vrijdag. Ik heb lekker makeupjes gekocht en ben met mensen op de foto geweest. Met Gregor (vriend van Mascha), Frances (van Foodgloss), Awisa (best friend van Mascha) en Tatjana (best friend van Mascha én Miss Nederland). Oh wat heerlijk! Ze zijn zo leuk. ^^ Ik heb ook nog een praatje met ze gemaakt. Hele leuke mensen! Gregor is een schat, Frances is een lieverd, Awisa is super aardig en Tatjana is lang! Maar erg mooi. ^^

10. De 18+ party is zoveel anders dan de zaterdag party’s waar ik voorgaande jaren heenging. Het is ten eerste stukken rustiger, niet zo druk als de zaterdag. Echt veel beter! De sfeer is ook anders, omdat er dus geen jonge meiden bij zijn. En er zijn toch weer andere merken. Magnum was er bijvoorbeeld alleen op vrijdag. Angela en ik hebben de nieuwe smaken Black Espresso en Pink Raspberry geproefd. Ze zijn beide erg lekker! Black Espresso smaakt naar koffie (maar niet té) en Pink Raspberry is erg zoet. Natuurlijk was er zoals elk jaar ook de Beautygloss Cupcake! We stonden ook nog in de rij om met Mascha op de foto te gaan, maar uiteraard kon ze niet te lang blijven staan, want ze heeft nou eenmaal een druk programma op de party. Ik heb haar in ieder geval weer van dichtbij mogen zien. Wat is ze toch een prachtige vrouw. ^^

11. Zoals gezegd, Magnum stond er alleen op de vrijdag party en je kon er met de Magnum dames op de foto. Dat deden we natuurlijk wel even! :) Wat ook op de party stond was Mascha’s auto. Je kon ermee op de foto om te winnen dat je een week lang gratis in de auto kan rijden. Naja, ik heb geen rijbewijs, maar altijd leuk om mee te doen toch? Kan Tom er lekker mee door de stad cruisen! Ook ben ik nog met Anna Nooshin (van NSMBL) op de foto geweest. Oh, wat is dat toch ook een heerlijk inspirerende vrouw! Zo lekker ondernemend. Ik wil haar boek On Top zeker nog kopen. Staat nog op mijn verlanglijstje dus.

12. Als laatste: mijn Beautygloss Party outfit. Ik had een jurkje van Vero Moda aan en een bruin vestje van H&M. Ik wilde het vestje in eerste instantie uitdoen, maar omdat ik me dus niet zo lekker voelde, vond ik het toch fijner om hem aan te houden.

Dat was het! Mijn week weer in 12 foto’s. Ik heb vandaag en gisteren vrij (dat scheelt ook weer met het ziek zijn!), dus ik hoef alleen nog morgen, donderdag en vrijdag van 9 tot 5 te werken en dan heb ik alweer weekend. Nog drie daagjes, da’s wel goed vol te houden, haha. :) Ik heb dit weekend afgesproken met vriendinnen, onwijs veel zin in! Sommigen heb ik alweer te lang niet meer gezien, dus altijd leuk om dan even bij te praten.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *