Enjoy The Little Things #4

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #4

1. Oh wat kan ik genieten van vers gelakte nagels! Deze knalgele nagellak zie je morgen op mijn weblog. :)

2. Nieuwe kleding geshopt! Het was tijd om mijn kledingkast te verrijken met twee nieuwe jurkjes, een rokje en een voorraad panty’s. Alles met een fijn prijsje gekocht bij de Zeeman. Af en toe hebben ze best wel leuke kleren! :)

3. Ditmaal geen foto van de Noorderbrug, maar van de Noordsingel! Als ik naar huis toe loop, kom ik dit elke keer tegen en af en toe maak ik er een mooie foto van. Ik houd van dit soort foto’s. ♥

4. Ik heb De Sims 3 weer op mijn laptop geïnstalleerd! Een tijd terug had ik alles van mijn laptop gehaald en alles opnieuw geïnstalleerd, in de hoop dat ‘ie wat sneller zou worden. Ik had dus ook De Sims verwijderd en eigenlijk niet meer geïnstalleerd. Ik kreeg weer de kriebels om nieuwe Sims te maken, huisje te bouwen en lekker met andermans leven te spelen (muwhahaa).

5. Happy face! Want de zon schijnt en ik had nieuwe kleren.

6. Mijn kleine man, toen er nog geen hittegolf was. ♥

Enjoy The Little Things #4

7. Afgelopen weekend was er Zomercarnaval in Rotterdam en ik ben samen met mijn vriend bij de Straatparade wezen kijken. Het was voor mij de eerste keer. Erg leuk om eens meegemaakt te hebben! :) Het was wel extreem warm, daarom hebben we ‘m niet afgekeken.

8. Weer een uitzichtfoto van de Noordsingel. :)

9. Toen het afgelopen vrijdag zo ongelooflijk warm was besloten mijn vriend en ik nergens meer heen te gaan en gewoon lekker binnen Planet Earth te kijken. Voetjes omhoog en relaxen!

10. Nog een happy face! Dit was vlak voordat we naar de straatparade gingen kijken. Ingesmeerd en al, nieuw jurkje aan, haar in een staart. Ik was er helemaal klaar voor!

11. Verfrissend ijsje mee (en genoeg te drinken). Deze vrieslollies zijn zó old-school! Wie had ze vroeger niet?

12. Damon heeft het warm. Hij lag het hele weekend alleen maar te slapen, op allerlei verschillende plekken. Voornamelijk op de grond, arm beestje. :( Gelukkig is het nu weer iets afgekoeld en is ‘ie weer wat actiever!

Van welke dingen heb jij afgelopen week genoten?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Oh dat zomercarnaval lijkt me erg gaaf om een keer te zien! En wat een leuke jurkjes heb je gekocht :)
    Mijn Poezel ligt ook de hele tijd overal en nergens te slapen met deze hitte, ook vooral op het laminaat en laatst zelfs in de douche op de tegels xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *