Enjoy The Little Things #5

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #5

1. Mijn kat Damon kan zo’n luilak zijn. Dit was vanavond; hij lag letterlijk languit op de bank. Heerlijk knuffelbeest! ♥

2. Gisteren heb ik een relaxdag gehad en heb ik lekker een aantal potjes League of Legends gespeeld. Mijn doel was om level 29 te halen en dat heb ik gisteren dus ook gehaald, haha. Verstand op nul en lekker spelletjes spelen, love it!

3. Afgelopen week had ik een snijwondje (door een velletje papier for crying out loud!) op mijn vinger en ik plakte er een tattoo pleister op. Hij komt je misschien bekend voor als je de video bekijkt waarin ik laat zien welke cadeautjes ik voor mijn verjaardag heb kregen. Deze pleisters kreeg ik namelijk van de buurman. Ze zijn zo leuk!

4. Outfitje van de dag. Eén van de jurkjes van de Zeeman die ik vorige week al liet zien. Hij staat zo leuk! En hij zit zo lekker. :) Ik had ook nog sleehakken/slippers aan. Deze komen van de Scapino; ik heb ze vorig jaar gekocht.

5. Afgelopen week ging mijn vriend mijn fiets maken. De buitenband was echt helemaal versleten. Ik ben naar de HEMA gegaan en heb dus nieuwe buitenbanden gehaald. Daar moest ik natuurlijk even een selfie mee maken. Het was trouwens echt belachelijk warm op die dag, pfff…

6. Samen op de foto met mijn allerliefste, meest favoriete nichtje Eva! ♥ Mijn moeder was vorige week woensdag jarig en mijn vriend en ik gingen zaterdag op visite om haar verjaardag te vieren. Mijn zusje met haar dochtertje Eva was ook op bezoek. Wat is ze al gegroeid! Is ze geen schatje? We gingen trouwens bij mijn ouders barbecuen, maar toen de barbecue net aanstond begon het echt kei- en keihard te regenen. Dus tegelijkertijd maar even binnen de grill aangezet. We hebben deels gebarbecued en deels gegrillt, want de zon begon op een gegeven moment weer te schijnen. Het was in ieder geval erg gezellig en erg lekker. :)

Ik heb deze week niet veel foto’s gemaakt trouwens, haha.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *