Enjoy The Little Things #6

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #6

1. De laatste tijd slaap ik vaak met mijn haar in een knotje. Dit doe ik eigenlijk omdat het zo belachelijk warm is en mijn haar anders in mijn nek plakt als ik slaap. Maar ook omdat mijn haar de dag erna leuk zit. Ik krijg een slag in mijn haar, super leuk! Dus dat houden we er voor nu even in. :)

2. Blauw jurkje en roze nagels. Kan gewoon! Ik had er zin in. Ik combineer mijn nagels niet echt met de kleding die ik aan heb of aan ga doen.

3. Damon was een beetje chagrijnig afgelopen vrijdag, haha. Hij lag zo chaggie te kijken; volgens mij had ‘ie er niet zo’n zin in. Of wilde hij nog veel langer slapen. :P

4. Dit scherm, met ‘workout complete’, is hétgeen wat je wil zien na een pittige workout. Ik heb het weer gedaan, whoohoo! Feels good. ^^

5. Check dat pootje van Damon, liggend op mijn been. We waren weer samen op de bank aan het relaxen en ik mocht echt niet van de bank af. Awh, zo lief! ♥

6. I love music! Dit nummer (Wild Wild Love van Pitbull en G.R.L.) is zo leuk en heeft ook nog eens een leuke cover: glow in the dark nagels! Ik moet nog ergens een potje glow in the dark lak hebben staan.. Toch maar eens tevoorschijn toveren en kijken of het ook echt werkt!

7. Een familieportret! ♥ Samen met mijn vriend en Damon. ^^

8. Mijn haren lijken hier wel van goud. Ik houd van de ondergaande zon. Dat geeft zulk mooi en perfect licht om foto’s in te maken!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *