Enjoy The Little Things #7

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault


Enjoy The Little Things #7

1. Mijn nieuwe haarkleur! Ik ben hier zo blij mee. Gisteren begon mijn uitgroei mij behoorlijk te irriteren. Al eerder dacht ik elke keer: meh, ik moet mijn haar weer eens verven. En gisteren heb ik dat dus gedaan. Het resultaat is prachtig. I love my new hair colour! <3

2. Kijk hem nou, is ‘t geen schatje? Damon ligt op de bank met een smile op zijn gezicht, daar lijkt het in ieder geval op, haha. ^^

3. Dit was dus de uitgroei waaraan ik mij irriteerde. Hoewel de haarkleur mij nog wel beviel, was die uitgroei echt niet mooi meer…

4. Zo! In de haarverf. Het was even spannend, wachten op het resultaat…

5. Afgelopen week heb ik voor het eerst de Disney film Princess and the Frog gekeken. Hij is al een aantal jaar uit, maar het kwam er nooit van om hem te zien. Ik vond ‘m erg leuk! De liedjes waren weer lekker catchy, lekker Disney. I love Disney movies! <3

Enjoy The Little Things #7

6. Altijd leuk om te zien. Rechts is de before-foto, links de after-foto.

7. Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vriend en zijn oma naar Delft geweest. Ik was er nog nooit geweest en ik was wel benieuwd. Oma nodigde ons uit en ja, waarom ook niet? We zijn o.a. de Nieuwe Kerk in geweest. In de kerk staat het praalgraf van Willem van Oranje; bijzonder om te zien.

8. Daarnaast zijn we ook nog over de rommelmarkt gelopen. Ik heb niets gekocht, ik zag gewoon niks leuks. Wat ik wel zag waren de leuke straatjes, grachtjes en huisjes van Delft. Echt een leuke stad!

9. We hebben ook nog koffie/thee gedronken en geluncht bij Leonidas (in de tuin!). Wat een leuke zaak! Als lunch bestelde ik een tosti kaas, Tom’s oma bestelde een tosti kaas tomaat en Tom bestelde friet met mayo, haha. Het was allemaal erg lekker! Viel goed in de smaak. We zaten ook echt de hele middag gevuld. Leonidas, zeker een aanrader als je in Delft bent. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *