Enjoy The Little Things #8

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #8

1. Afgelopen zaterdag heeft mijn vriend dit nieuwe tv meubeltje opgehaald. Ik zei een tijd geleden al (toen we een nieuwe eettafel hadden en het huis er opeens heel anders uitzag), dat het bruine tv kastje eigenlijk nog de deur uit moet. Nu dat eindelijk het geval is oogt het huisje meteen weer wat ruimer! Ik ben er heel blij mee. Het is zeker een verbetering. ^^

2. Na maanden heb ik weer met mijn beste vriendin afgesproken en heb ik haar weer gezien. We gingen de stad/het centrum in van Rotterdam en hebben het een en ander gekocht. Daarnaast heeft ze mijn huisje gezien en hebben we natuurlijk gekletst en een selfie gemaakt. <3 It was fun! ^^ Moeten we zeker vaker doen.

3. Kijk nou, Damon ligt in het doosje waar mijn The Make Up Spot bestelling in kwam. Hij is echt gek op doosjes. :P

4. ‘s Morgens vroeg, als ik naar de tram toe loop, zie ik elke morgen de eendjes op de kade nog slapen. Zo schattig om te zien!

5. Deze panty had ik vrijdag gekocht, zaterdag aangedaan en er zat meteen een ladder in. Bummer… Maar ja, panty’s he. :(

Enjoy The Little Things #8

6. Zaterdag heb ik bij de Action deze borden gekocht: acht dessertbordjes en acht ontbijtbordjes. Het was nodig, want die borden hadden we gewoon helemaal niet meer, haha. En bij de Action zijn ze lekker goedkoop. Dit is trouwens het allereerste servies wat ik zelf gekocht heb. Het servies wat we hebben/hadden heb ik overgenomen van mijn ouders, van die oude borden die zij niet meer gebruikten, je weet hoe dat gaat, haha.

7. Dit zijn dus de panty’s die ik vrijdag had gekocht. Stay up panty’s en gewone panty’s. Helaas heb ik in de stay up panty’s die ladder…

8. Zaterdag heb ik nog een bezoekje gebracht aan de stad. Ik ging eigenlijk alleen voor een oogschaduwkwast en kwastenreiniger van Kruidvat, maar ik kwam toch met iets meer thuis. Ook gekocht: gezichtsreinigingsmelk en -tonic, face wash, body scrub, schuine contour blush brush, wattenschijfjes en scheergel.

9. En vrijdag had ik ook al wat gekocht: CC Cream van Essence, twee Catrice Luxury Lacquers, een gewoon Catrice lakje en Catrice concealer. Ik ben heeel benieuwd naar de Luxury Lakjes! Ik denk dat ik die vandaag op ga doen, dus dan zie je hem woensdag op mijn blog. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *