Enjoy The Little Things #9

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #9

1. Ik start deze nieuwe week Enjoy The Little Things met een goede quote. Ik ben het hier zo mee eens, haha. ^^

2. Pakketjeee! Je kon gisteren al zien wat er in het pakketje zat: een wallet voor mijn telefoon! Ik ben er heel blij mee. Fijn ding. :)

3. Lekker gek doen met mijn beste vriendin haha! Afgelopen vrijdag spraken we onverwachts af. We hadden beide niks te doen, dus ja, ik was naar Schoonhoven gegaan. Zo zie je elkaar maanden niet en dan elke week haha!

4. Deze nagellak had ik afgelopen week op mijn nagels. Swatches ervan kon je al op mijn blog zien. Ik vind hem nog steeds prachtig, maar het was gisteren toch echt tijd om er een nieuw lakje op te doen. Die zie je woensdag! :)

5. Nog een selfie met m’n bestie. <3

6. Warme chocomel en een aardbeigebakje. Omnomm! Dat hebben Carla en ik samen besteld bij Brokking in Schoonhoven. Het smaakte goed! En oeh, warme chocomel was alweer even geleden. Het is er wel echt het weer voor.

Enjoy The Little Things #9

7. Gisteren hebben ook mijn vriend en ik even gekke foto’s gemaakt haha. I love him so much. <3 My best friend & love of my life in one.

8. Zaterdag heeft mijn vriend lekker gekookt. Al maanden zeg ik tegen hem: ik heb zin in kiprollade, die ene van die slager in de Noordmolenstraat/Zwartjan! Mijn vriend was vrijdag al geheimzinnig bezig, haha, en zaterdag ging hij de boodschappen halen en kwam dus thuis met kiprollade. Hij had ook nog aardappelpartjes in de oven gebakken en sla gemaakt (met tomaat, komkommer en basic slasaus). Het was heeerlijk! <3

9. Soms wil je gewoon lekker spelen met make-up. Ik had gisteren zo’n dag. Ik pakte mijn twee nieuwe Sleek palettes erbij: Face Form en Arabian Nights en ik ging aan de slag. Lekker contouren en ooglooks creëren! Van het eindresultaat moest ik natuurlijk even een foto maken, niet alleen een serieuze, maar ook een silly face selfie!

10. Niets heerlijker dan thuiskomen van een lange dag en deze pluizebol op de bank te zien liggen. Hij kijkt mij dan aan met zijn slaperige knijpoogjes en ik kan dan niet anders dan over zijn bolletje krabbelen. Dat hoofdje die ‘ie dan trekt. He likes it! <3

11. Wat Damon ook totaal niet erg vindt, is dat ik hem als een soort tafeltje kan gebruiken. Mijn camera, batterij van camera en een pen kan ik gewoon op hem leggen. Hij slaapt lekker verder. De poeperd. ^^

Dat was mijn week weer! Het weekend stond een beetje in het teken van gekke selfies, haha. Hoe was jouw week? Heb jij nog silly faces getrokken en daar een foto van gemaakt? 

Liefs,
Belinda

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *