Er gaat iets spannends gebeuren…

En jawel, het is gewoon alweer een maand geleden sinds mijn laatste blogje. Hoewel ik heb gezegd dat ik weer met frisse moed zou gaan bloggen, heb ik dat niet echt gedaan. Ik ben nog steeds een beetje zoekende voor mijn blog. Nagellak vind ik nog steeds leuk, maar het is geen blogonderwerp meer voor mij. Ik denk dat het blijft bij persoonlijke verhalen. Wat ik allemaal aan het doen ben, wat er door mijn hoofd gaat, etc.Daar valt dan ook nagellak, make-up en sporten bij, maar dat wordt zeker niet het hoofdonderwerp van mijn blog. Mijn blog heet niet voor niks: BelindaPol.nl, dus ik ben vrij om te schrijven over wat ik wil. En laat ik nu meteen maar even een update geven over mijn drukke leventje!

BelindaPol.nl

Werkend de zomer door
Normaal is het op het werk in de zomermaanden erg rustig en is er (bijna) geen werk, maar een paar kleine projectjes. Dan plan ik mezelf in, maar dan kan ik halverwege de dag alweer naar huis omdat er geen werk is, of ik word voor de rest van de week gecanceld. Dit jaar is het echter druk! Er zijn een aantal (grote, belangrijke) projecten die ons de zomermaanden door helpen. In ieder geval prettig voor mijn salaris! Maar veel vrije tijd heb ik niet. Op zich vind ik dat niet erg, gewerkt worden moet er toch om de rekeningen te kunnen betalen. Daarnaast wil ik ook even flink sparen, dus ik werk lekker veel deze maanden. Deze maand probeer ik maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 te werken, fulltime dus. In het begin van de maand had ik op vrijdag vrij en volgende week vrijdag werk ik alleen de ochtend. Voor de rest: fulltime! Ook in augustus, september en oktober ben ik van plan fulltime weken te gaan werken.

BelindaPol.nl

Spaardoelen
Ik kan momenteel mijn abonnement verlengen en ik weet al precies wat ik wil voor nieuwe telefoon: de iPhone! Omdat ik mijn abonnement per maand zo goedkoop mogelijk wil, moet ik veel bijbetalen voor het toestel. Daar spaar ik dus voor. Daarnaast wil ik binnenkort ook even goed losgaan met nieuwe kleren kopen. Vooral goede broeken, nieuwe t-shirts, leuke jurkjes en een nieuwe winterjas. Dus alle welverdiende centjes hebben een doel, alle uren die ik maak zijn niet voor niks. Dat houd ik ook voor ogen als ik vrijdagochtend op sta en eigenlijk geen zin heb. En in de weekenden? Dan ga ik zo veel mogelijk genieten van elke minuut die ik spendeer, dan wel samen met vriendlief chillend op de bank met een filmpje, of samen met vriendinnen gezellige dingen doen (bioscoop, picknicken, gekke foto’s maken, uiteten bij Sumo), of lekker uitslapend in de bed, haha.

BelindaPol.nl

Aftellen!
De titel zegt het al.. er gaat iets spannends gebeuren. Want ik werd dit jaar door een collega benaderd of ik haar wilde helpen met het opzetten van haar bedrijfje. Zij en nog een andere collega willen een webshop/bedrijf oprichten genaamd UR Beauty. Op 3 augustus gaat de webshop/website live. Je vraagt je nu af, hoe help jij ze dan? Ik help mee op het gebied van de webshop/website bijhouden (als deze straks live is), video’s maken en de social media kanalen bijhouden. UR Beauty, onthoud de naam, want ik denk dat de meeste mensen hier wel in geïnteresseerd zijn. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden. Er komt nog een aparte blogpost over, zodat ik er ook wat meer over kan uitleggen.

Voor nu was dit eventjes mijn blogje! Verwacht nog meer korte blogjes zoals deze, waarin ik gewoon wat ga praten over dingen in mijn leven, dingen die ik meemaak, dingen die ik even kwijt wil, dingen waar ik enthousiast over ben, et cetera! Mijn uitlaatklep op het internet. :)

Liefs,
Belinda ❤

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Wat een hoop positieve dingen heb je in dit artikel beschreven, ….heerlijk als je dit soort dingen kunt doen doordat er een aantal grote projecten op je werk lopen…Tja, natuurlijk is het niet altijd leuk om veel tijd op je werk door te brengen, aan de andere kant…het is voor een goed doel, zullen we maar zeggen, toch?
    Ook de vriendin helpen met de webshop is natuurlijk best een uitdaging…
    leuk, ..maar vooral,je hart volgen in wat je doet, Belinda…daar gaat het echt om..Go girl!
    groetjes petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *