Essence 156 Me & My Lover ♥

Vandaag laat ik swatches zien van nog één van mijn favorieten. Deze favoriet heb ik laatst gekocht, samen met nog wat nieuwe lakjes, en hij is nú al favoriet. Net zoals Hello Rosy is het één van de nieuwe nagellakken van Essence’s Colour & Go lakjes: 156 Me & My Lover. Oh my, hij is zeker een lover. Kijk mee!

Essence 156 Me & My Lover Essence 156 Me & My Lover

Me & My Lover is een rode nagellak. Ook deze nagellak heeft het Sparkly Sand Effect en ik kan je zeggen: dat heeft ‘ie zeker! Het effect is íets minder als bij Hello Rosy, maar het is zandeffect is zeker aanwezig bij dit lakje. Op de foto’s heb ik twee laagjes aangebracht. Eén laagje dekt eigenlijk ook al, maar de kleur kwam met twee laagjes mooier uit: dan is hij echt rood, anders was het een beetje donkerroze.

Ik houd van een rode nagellak kleur. Het staat classy, elegant en het past bij iedereen. Maar dit lakje? Oh, ik hou hier nóg meer van. Ik vind het matte zandeffect zo leuk op nagels! Dit is zeker geslaagd. Me & My Lover lakt verder net zoals het zusje erg fijn. Met het brede kwastje heb je zo je nagels gelakt en het droogt redelijk snel op. Het zandeffect is het mooist als de kleur volledig gedroogd is. Als het nog nat is, is de lak nog glanzend, maar hij droogt mat op.

Dit lakje vind ik een aanrader. Als je van rood houdt, zou ik hem zeker aanschaffen! Het effect is mooi en de kleur is mooi. Wat wil je nog meer? :) Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Mooie aanvulling in mijn stash, nieuwe lover!

Essence Colour & Go lakjes kosten €1,69 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van Me & My Lover? En wat vind je eigenlijk van het zandeffect? Kan het nog?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *