Essence 182 Hello Rosy! ♥

Ik heb gisteren een swatchmiddag gehad. De nagellakjes die ik laatst had gekocht? Ik heb ze allemaal één voor één op mijn nagels gelakt en foto’s gemaakt. Mijn nagels vonden het aan het einde niet zo leuk, maar ik was zeer tevreden met de geswatchte lakken! Ik begin de reeks swatches met degene die ik het állermooiste vond: Essence Colour & Go 182 Hello Rosy! 

Essence 182 Hello Rosy! Essence 182 Hello Rosy!

Hello Rosy is een Sparkle Sand Effect nagellakje. Op de foto’s heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht. Het is een oudroze kleur met grove glitters. De nagellak droogt mat op en je voelt inderdaad het zandeffect op je nagel. Wat ik ervan vind? Naja, je las het in de intro al, maarre… oh – my – god. I LOVE IT!!

Ik weet niet of het komt door de kleur (wow, wat lijk ik bruin, terwijl ik momenteel echt een bleekscheet ben), of door het matte effect, of juist door het zandeffect? Of door al het bovenstaande, haha? Maar ik vind het echt een heel mooie lak. Zó blij dat ik deze in mijn winkelmandje heb gestopt! Absoluut géén spijt van deze aankoop.

Omdat ik de nagellak niet lang op heb gehad kan ik eigenlijk niet echt veel meer zeggen. Niet of het lang blijft zitten, of het zandeffect lang mooi blijft, etc. Ik kan wel zeggen dat het drogen van de nagellak vrij vlot gaat. Het is natuurlijk een andere structuur dan een gewone nagellak, ik denk dat het daardoor komt. Ook lakt het lakje erg fijn, lang leve de brede kwastjes! De nagellak is wel glanzend als je hem aanbrengt, maar opgedroogd is ‘ie dus mat. Ik verwachtte er in het begin ook niet al te veel van, maar ik ben echt heel erg verrast. Haha, ik kan maar niet stoppen met kijken naar de foto’s. Wauw…

Essence Colour & Go lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,69 per stuk.

Wat vind jij van Hello Rosy? Heb je ‘m zelf ook in je stash?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *