Essence 22 Black Dress And White Tie ♥

Vandaag heb ik swatches van een Essence lakje die ik zo leuk vind! Het is het lakje 22 Black Dress And White Tie uit de Nail Art Special Effect Topper collectie. Het heeft een 101 dalmations effect. Ik heb dat nog niet eerder gezien! Dus ben je net zo benieuwd als ik naar het resultaat op je nagels? Kijk mee!

Essence 22 Black Dress And White Tie Essence 22 Black Dress And White Tie

Ik was aan het swatchen en had deze nagellak nog als basis op mijn nagels. Ach, mooi, kan ik meteen uittesten hoe de nagellak eruit ziet op verschillende kleuren! Hierboven op de foto’s heb ik twee á drie laagjes Essie – Muchi, Muchi op en daarboven twee laagjes Black Dress And White Tie.

Als je de stipjes dekkender wilt hebben, dan kan je natuurlijk meerdere laagjes aanbrengen. Ik vond twee echter voldoende. De nagellak is transparant en heeft witte en zwarte stipjes, hij heeft verder ook zilveren holografische kleine shimmers/glittertjes erin zitten. Heel mooi! Ik vind de nagellak zo over een nudekleurtje ook erg leuk uitpakken. Je ziet de witte ook nog goed, maar de zwarte stipjes vallen toch wel het meest op. Hieronder heb ik de nagellak over een andere kleur aangebracht.

Essence 22 Black Dress And White Tie Essence 22 Black Dress And White Tie

Hier heb ik namelijk twee laagjes van Catrice – You Better Think Pink aangebracht en daar overheen dus ook weer twee laagjes Black Dress And White Tie. Hier vallen beide stipjes goed op. En zie je de glittertjes ook nog goed zitten! Ik vind het effect van een opvallende kleur onder deze speciale glitterlak ook erg leuk. :) Misschien iets voor de volgende keer om uit te proberen: meer stipjes, dus nog een extra laagje van de glitterlak aanbrengen. Zou dat leuk staan?

Ik ben erg tevreden met deze 101 Dalmations nagellak. Ik weet alleen niet helemaal hoe ik hem nou moet noemen, gewoon de naam Black Dress And White Tie? Of 101 Dalmations? :P Ach ja..

Essence Nail Art Special Effect Toppers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,89 per stuk.

Wat vind jij van Black Dress And White Tie? Welke nieuwe Special Effect Toppers heb jij nog in je stash, of raad je mij aan om nog aan te schaffen?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *