Essence Effect Nail Polish Glitter Jewels 03 Glitz & Glam

Ik was donderdagavond na het aanbrengen van Inglot’s paarsige lak nog niet klaar, want ik besloot om mijn ringvinger en duim nog te voorzien van een glitterlakje. Namelijk eentje van Essence uit de Effect Nail Polish collectie. Het is een Glitter Jewels lakje met de naam 03 Glitz & Glam. Kijk mee naar de swatches! :)

Essence Effect Nail Polish Glitter Jewels 03 Glitz & Glam

Essence Effect Nail Polish Glitter Jewels 03 Glitz & Glam

It’s so sparkly!! Ik houd van glitters. Dus toen ik deze in de goodiebag zag van de Beautygloss Party werd ik erg enthousiast. Ik wist ook meteen dat ‘ie mooi zou zijn, haha. Eenmaal op mijn nagels aangebracht had ik gelijk: ik vind hem inderdaad prachtig!

Het is een glitterlak met een lichte zilverachtige shimmer en grote roze glitters erin. Mooie combinatie! Ik heb twee laagjes lak aangebracht en (voor zover te zien op de al voorgelakte nagel) dekt ‘ie dan wel. Ik vind het een leuke combinatie zo, met dat paars! :) Als er zonlicht op valt lijkt die lichte shimmer trouwens een beetje blauw of paars. Ik kan het niet helemaal thuisbrengen. But I definitely like it!

De glitterlak droogt wel snel op en je kan gauw weer verder. Wat ik trouwens merk… Als ik normaal een glitterlak aanbreng en ik voel aan mijn nagels, dan voel je die glitters zitten. Met deze glitterlak heb ik dat niet. Het voelt gewoon glad aan! Heel fijn, want als ik stukjes glitter voel zitten, dan ga ik eraan pulken en dan trek ik dus zo al mijn nagellak er vanaf… Soms helpt een top coat daar wel tegen, maar ook niet altijd, bijvoorbeeld als het gewoon grote/grove glitters zijn. Pluspunt dus voor 03 Glitz & Glam!

Ik ga de lak nog testen over andere kleuren lak trouwens. Ik houd ervan om lakjes met elkaar te combineren en te zien hoe dat uitpakt, dus verwacht binnenkort een Nails of the Week met Glitz & Glam. :)

Essence Effect Nail Polish kost €1,99 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvatfilialen met een extra Essence schap.

Wat vind jij van Glitz & Glam? En welke Effect Nail Polishes heb jij nog meer in je stash zitten? Heb je nog aanraders?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *