Essie 17 Muchi, Muchi ♥

Dit Essie lakje heb ik al een tijdje in mijn bezit. Het is een prachtige kleur! Ik heb hem alleen nog nooit geswatched, volgens mij zelfs nooit gebruikt… Totdat ik hem ging gebruiken voor mijn valentijnsdag nagels. Wauw… Hier moest ik gauw swatches van maken! Dus vandaag zie je deze: Essie – Muchi, Muchi.

Essie 17 Muchi, Muchi Essie 17 Muchi, Muchi

Muchi, Muchi is een nudekleurig nagellakje. Hij past prachtig bij blanke huidjes, zoals ik, maar kan ook goed bij donkere huidjes. Het is een lakje wat vooral geen poespas heeft: geen glitters of speciale effecten, gewoon mooi lichtroze. Prachtig! ♥

Op de foto’s heb ik twee á drie laagjes aangebracht. Met twee laagjes dekt ‘ie eigenlijk al, maar ik heb ribbels in mijn nagels, waardoor mijn nagels nog een derde laagje nodig hebben. Pas dan zijn deze stomme ribbels bedekt. Wat voor elke andere Essie lak geldt, geldt ook voor Muchi, Muchi: hij lakt heel erg fijn met het brede kwastje, het droogt vlot, ziet er erg mooi uit en blijft lang mooi zitten. Ik ben altijd erg tevreden met mijn Essie nagellakjes. :)

Als ik een keer in een nude-mood ben, dan kan ik deze nagellak aanbrengen. Het is écht een mooie lak, ik kan er maar niet over ophouden haha! Hij past ook erg goed bij mijn huidskleur; het valt niet zozeer op. Goede investering!

Essie nagellak is verkrijgbaar bij Etos en kost €9,99 per stuk. Best wel wat geld voor een lakje, maar je krijgt er goede kwaliteit voor terug!

Wat vind jij van Muchi, Muchi? Welke Essie lakjes moet ik nog meer in mijn stash hebben? En welke nagellak is jouw favoriete nudekleur?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *