Essie – Miss Fancy Pants

Vandaag heb ik een nagellak swatch van Essie voor je. Het is een onwijs mooi kleurtje! Ik ben echt verbaasd hoe mooi ik hem eigenlijk vind. Dus kijk mee naar de foto’s. :)

Dit is Essie – Miss Fancy Pants. Hij hoort bij de Stylenomics collectie (herfst 2012). Het is een grijs taupe kleur en hij is echt heel mooi! Typisch een herfstkleur. Ik ben echt dol op deze nagellak en ik ga hem zeker vaker dragen. :)

Miss Fancy Pants dekt in twee laagjes. Hij droogt redelijk snel (in ieder geval sneller dan Catrice, die ik toen op mijn andere hand swatchte) en hij ziet er mooi uit. De houdbaarheid (hoe lang hij mooi blijft, zonder beschadigingen/chippen) van Essie nagellak vind ik zonder gebruik van een top coat beter dan bijvoorbeeld Catrice of Essence.

Essie lakjes hebben een handig breed kwastje die ook nog eens afgerond is. Hierdoor kan je je nagels makkelijk in één streek voorzien van lak. Ik vind deze kwastjes zo handig! :) Echt een pluspunt.

Essie nagellak is verkrijgbaar bij Etos, Bol.com en nagelsalons. Bij de drogist en Bol.com kost Essie €10,17 en bij de salons twee euro duurder. Ik weet niet of de Stylenomics collectie nog in de schappen ligt, gezien het de herfstcollectie is.

Wat vind jij van Miss Fancy Pants?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *