Even kletsen: Krullen + Nieuwe inspiratie + Game of Thrones

Sinds gisteren heb ik een statief voor m’n nieuwe filmcamera. Dus ik kan nu overal filmen in huis met de camera op ooghoogte! Ik hoef niet meer te stapelen met dozen en mijn mini-statief om mijn camera op een gewenste hoogte te hebben staan. Heerlijk! Ik wilde deze natuurlijk wel even uittesten, dus ik heb een kletsfilmpje opgenomen. Ik heb het over mijn vers gezette krullen, een winactie die eraan zit te komen, nieuwe filmpjes inspiratie, mijn nieuwste serieverslaving Game of Thrones en de PC game League of Legends. Veel kijkplezier!

Wat vind je van mijn krullen? Blijven krullen bij jou lang zitten, wat zijn jouw tips daarvoor? Ben je ook zo serieverslaafd als ik? En wat zijn jouw recepten met als enige ingrediënt water? 

Liefs,
Belinda ♥

PS: Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om als eerste mijn filmpjes te zien!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. De bakmixen van Home Made zijn bijna allemaal met alleen water toevoegen :D Geweldig, ik hou er van! En het is allemaal prima te eten ook :)
    Die krullen staan je erg mooi trouwens! Ik heb laatst een krultang gekocht die ook zo’n vorm heeft, maar dan zonder klep, maar heb het nog niet aangedurfd om hem te proberen, haha. Ik ben zo ontzettend onhandig dat ik doodbang ben dat ik mezelf verbrand…
    Oh enne, series, jazeker! Big bang theory is een van mijn favorieten, en ook van die period drama dingen vind ik heerlijk :D Bij voorkeur kijk ik series die al afgelopen zijn, dan kan ik alles in 1x kijken zonder dat ik elke week op een nieuwe aflevering hoef te wachten ;)