Favoriete handcrème: Vaseline Hand + Stronger Nails

Je kent het wel, tubes handcrème die komen en gaan. Van verschillende merken, verschillende geuren, kleine en grote tubes. De één trekt sneller in dan de ander, de ander voedt veel meer. Er zijn ook zoveel soorten. Maar ik koop toch elke keer weer dezelfde: Vaseline’s Hand + Stronger Nails. Absoluut mijn favoriet!

Vaseline Hand + Stronger Nails

Wat mij betreft is deze handcrème de beste. Jaren geleden heb ik hem ontdekt. Ik weet niet meer wanneer en hoe, volgens mij heb ik hem toen gekregen? Of heb ik hem zelf een keer gekocht? Ik weet het niet meer. Wat ik nog wel weet is dat hij vanaf het eerste moment al in de smaak viel. Beetje gek om te zeggen, want ik proef ‘m niet. ;) Maar hij bevalt mij gewoon enorm goed. Waarom? Nou…

Ten eerste: de handcrème trekt erg snel in. Je kan al vrij snel weer verder met waar je mee bezig was. Zo heb ik een kleine tube van deze handcrème in mijn tas zitten. Op mijn werk staat ‘ie naast mijn toetsenbord en als ik merk dat mijn handen wat droog zijn, smeer ik wat crème in. Maar ja, ik zit nog steeds met mensen aan de telefoon en als ze opnemen of ik neem een interview met ze af, dan moet ik mijn handen toch al snel weer gebruiken. Met de Nivea soft crème (die ik als handcrème gebruikte) waren mijn handen nog lang voorzien van een laagje crème. Op zich niets mis mee, maar op mijn werk was het niet zo handig: muis en toetsenbord die ook een laagje crème kregen, ehm.. nee, niet fijn. Met Vaseline’s Hand + Stronger Nails heb ik daar geen last meer van!

Vaseline Hand + Stronger Nails

Ten tweede: de crème zorgt ervoor dat mijn handen heerlijk zacht worden. Ik merk dat hij echt wat doet met mijn handen. Ik merk niet direct dat hij mijn nagels sterker maakt, want ik heb op zich al sterke nagels van mezelf. Maar toch maakt de crème mijn nagelriemen zacht en soepel en dat zorgt indirect wel voor sterkere nagels. Soms als ik merk dat mijn handen wel wat extra verdienen, smeer ik een grote klodder handcrème in mijn handen en masseer het dan ook in bij mijn nagelriemen. Dan laat ik het even intrekken. Na vijf minuutjes masseer ik de resterende crème wat nog niet ingetrokken is, weer in mijn handen en bij mijn nagelriemen. Wat dan overblijft is onwijs zachte handen!

Ten derde: de geur is fijn. Niet iedereen houdt van geparfumeerde crèmes; ik zelf ook niet zo, maar deze is heel licht. Je ruikt hem alleen als je je handen insmeert met de crème. Daarna ruik ik het eigenlijk niet meer. De geur herken ik ook uit duizenden, en niet alleen ik. Toen ik nog studeerde smeerde ik tijdens een college mijn handen met de crème in. Een klasgenootje keek mij toen aan en zei: Vaseline handcrème?! Die is zooo lekker! Ik had de tube al in mijn tas gedaan, dus ze herkende de geur. Zo grappig! :)

Vaseline Hand + Stronger Nails

Dat waren mijn top drie redenen waarom Vaseline’s Hand + Stronger Nails mijn favoriete handcrème is. Natuurlijk wil ik altijd nog andere handcrèmes uitproberen, maar deze van Vaseline blijft met stipt op nummer 1 van mijn favorietenlijstje staan.

Vaseline handcrèmes zijn te koop bij de drogist. In een grote tube zit 200 ml en een kleine tube 75 ml. Prijs grote tube: tussen de €4,- en €5,-; prijs kleine tube: rond de € 2,50.

Welke handcrème is absoluut jouw favoriet? En op welke plek staat Vaseline’s Hand + Stronger Nails op jouw favorietenlijstje?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Ik blijf eigenlijk nooit lang bij dezelfde handcrème. Ik heb nu een hele cheap ass van de Action ofzo en nog een klein tubetje van L’Occitane, die is super fijn maar bijna op en mij toch net iets te duur. :( Deze ga ik onthouden!

    1. Ah :( Jammer dat ‘ie bijna op is dan. Extra zuinig doen haha! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van L’Occitane gehad. Is het aan te raden? :)

      1. Jazeker! Hij trekt echt snel in en er zitten goede ingrediënten in! Ik heb ze een keer gereviewed op mijn blog, mocht je geïnteresseerd zijn :)