Finally home sweet home + Nieuw jasje – November 2013

Het is alweer even geleden dat ik heb laten weten dat ik weer ging verhuizen. Dat verhuizen stond gepland op 12 oktober. Dat is inmiddels alweer bijna een maand geleden. We zijn die zaterdag inderdaad verhuisd. Rotterdam, I’m back!

Inmiddels zijn we vier weken (en een dag) verder en ik voel me helemaal thuis in dit huisje. Eindelijk een vast huisje! Nu zal ik niet meer zo snel verhuizen hoor. ;) Ik zei dat ik maar 1 weekje zonder internet hoefde, maar helaas… Er waren wat problemen met het internet. Er was namelijk geen kabel getrokken van de hal naar boven, ons huis in. Dus we hadden geen internet. In totaal hebben we twee weken en twee dagen geen internet gehad. Je zal denken: dat valt toch nog wel mee? Maar we hebben ons eigenlijk best verveeld. Je doet toch nog wel een hoop op het internet.

Gelukkig had ik nog wel redelijk wat contact met de buitenwereld via mijn mobiele internet, maar daar moest ik toch wel zuinig mee doen. Ik heb tenslotte maar 1GB, dus als ik bijvoorbeeld een hotspotje maakte (dus dan kan je met je laptop via het internet van je mobiel surfen op het web), moest ik voorzichtig zijn dat ik er niet overheen zou gaan. Ach, gelukkig was het snel verholpen! Er kwam een monteur langs en die heeft het kabeltje doorgetrokken naar ons huis. Sindsdien ben ik weer volledig in connectie met de wereld! Niets meer om te missen.

Ik voel me dus al helemaal thuis. De buurt is super gezellig (erg veel leuke winkeltjes) en de locatie is gewoon perfect. In tien minuten sta ik op Rotterdam Centraal als ik met de bus/tram ga. En zelfs lopend is het goed te doen: dan ben ik er in een kwartiertje. Het huisje is niet heel groot, zoals ik al zei heb ik één slaapkamer. Maar het is groot genoeg. :) De kat vermaakt zich trouwens ook prima. Die ligt heerlijk voor het raam naar mensen te koekeloeren, vindt ‘ie leuk hoor.

Nu ik weer helemaal gesetteld ben, is het ook tijd om het bloggen weer op te pakken. Het heeft even op een héél laag pitje gestaan, maar de zin is er om verder te gaan. Ik heb leuke ideeën die ik binnenkort tot uitvoering ga brengen.  Zoals je misschien wel ziet heb ik mijn layout een beetje aangepast. Dat is trouwens niet het enige wat weer aangepast is; ik ben van plan om nog meer op de schop te gooien. Tijd voor een complete opfrisser, niet alleen op thema-gebied. Houd m’n blog dus in de gaten!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk