Fogan Cosmetics Nail Polish Color 25

Na een week geen nagellak gedragen te hebben en mijn nagels dus wat rust gegund te hebben, besloot ik ze lekker zomers te lakken. Op de Beautygloss Party heb ik dit lakje gekocht, het is van het merk Fogan Cosmetics. Alles kostte maar één euro dus ik wilde het voor dat geld graag uitproberen. Ik kocht onder andere deze neon gele kleur. Kijk mee naar de swatches! :)

Fogan Cosmetics Nail Polish Color 25

Fogan Cosmetics Nail Polish Color 25

Zoals je ziet is het echt een knalgele nagellak. Lekker fel, über neon! Ik houd er op zijn tijd wel van. Vooral de zomer is het geschikte moment om deze opvallende kleuren te dragen; hoewel ik het ook gerust in de winter op zou doen, puur alleen om de zon in huis te halen.

Op mijn nagels heb ik vier laagjes aangebracht om het dekkend te krijgen. Twee was ook wel dekkend, maar je zag bij mij alsnog stukjes nagel, dus ik heb er uiteindelijk op bijna elke nagels vier aangebracht. Het droogt wel lekker snel, dus dat is dan weer een pluspunt.

De kleur staat echt super leuk! :) Ik ben blij met deze lak in mijn stash. Fogan Cosmetics is online verkrijgbaar en alles kost maar €1,-.

Wat vind jij van deze neongele nagellak? Durf jij het aan of ben je meer van de wat subtielere kleuren?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *