Foto op canvas

Foto op canvas

We wonen inmiddels al iets meer dan twee jaar in ons huis en eigenlijk hangt er nog steeds niets leuks aan de muur. Om daar verandering in te brengen heb ik laatst een foto op canvas besteld. Dat staat vast mooi aan de muur! Ik kreeg de foto van de week binnen en ik wilde mijn ervaring hiermee delen.

Ik bestelde de canvas foto via CanvasCompany.nl. De site werkt erg makkelijk! Je uploadt een foto en kiest het formaat en de dikte. Ook kan je de foto canvas nog voorzien van een filtertje of tekst. Ik besloot zelf voor een mooie foto van Rotterdam te kiezen. Eentje die ik zelf gemaakt heb van het Marriott hotel, gezien vanaf Rotterdam Centraal. Ook heb ik geen filter of tekst aan de foto toegevoegd.

Daarna kan je nog kiezen of je er een ophangsysteem bij wil hebben, of een professionele foto controle wilt, en als laatste of je er nog een lijst omheen wilt hebben. Handig! Ik heb sowieso voor het ophangsysteem gekozen, maar verder niet voor de foto controle of een lijst.

Als je daarna op volgende klikt krijg je te zien hoe het eruit zal zien. Wel in het klein, maar ik vind het wel handig dat ze dit nog laten zien voordat je het in je winkelmandje stopt!

Daarna vul je je adres in en wordt ie binnen drie werkdagen bezorgd. Ik kreeg hem helaas niet zo snel binnen, dus toen heb ik de klantenservice gemaild om te vragen wat de status is van mijn bestelling. Ze waren erg vlot met antwoorden en gaven aan dat de foto niet goed doorgekomen is en of ik deze nogmaals wilde sturen. Dat heb ik gedaan en toen kwam mijn canvas foto erg snel binnen. Wel een beetje jammer dat ‘ie bezorgd wordt met DHL, want mijn pakketje werd niet eens bezorgd bij mij, maar bij zo’n afhaalpunt. Stom! Maar dat mocht de pret niet drukken toen ik hem ophaalde. De canvas foto was goed ingepakt met bubbeltjesplastic en een stuk karton. Hij zag er dus goed uit toen ik hem uitpakte, geen beschadigingen te zien!

Het uiteindelijke resultaat is echt mooi geworden! De foto staat er mooi op, de lucht ziet er ook op het canvasdoek mooi uit! Ik ben er blij mee. :)

 

Nu ik dit artikeltje typ en op de website kijk zie ik dat je vanwege Moederdag 20% korting krijgt op 1 foto op canvas (en de korting loopt op als je er meerdere besteld)! Da’s nog eens handig. Ook is er 40% korting vanwege Moederdag op FotoCadeau.nl, het moederbedrijf van CanvasCompany. Zo kan je naast een foto op canvas ook nog een mok met dezelfde foto bestellen.

Ik ben tevreden met mijn foto op canvas aankoop en ik zit eraan te denken om nog een keertje een foto op canvas te bestellen, maar dan misschien een grotere, zodat ‘ie mooi boven de bank past!

Dit blogartikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top