Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Het is super leuk om herinneringen vast te leggen, maar nog leuker om deze ook echt ergens terug te zien. Hoe vaak maak ik niet foto’s en dan doe ik er uiteindelijk niet zo veel mee. Elk jaar maak ik wel een fotoboek van het afgelopen jaar om toch deze herinneringen vast te leggen. Nu heb ik nog een andere manier, en dat is een foto op plexiglas drukken.

Ik heb dat gedaan via Fotofabriek.nl. Via deze site kan je zoveel doen met foto’s, denk aan fotoboeken, agenda’s, kaarten en ook wanddecoratie, zoals dus een foto op plexiglas. Je kan verschillende formaten kiezen. Ik heb zelf gekozen voor 30×20 cm. De editor om de foto te maken is super handig! Ik heb zelf alleen maar een foto gekozen, maar je kan ook nog tekst toevoegen en sjablonen etc.

Eenmaal besteld duurde het twee dagen voordat ik de mail kreeg dat ie onderweg was en vandaag is hij bezorgd! Super enthousiast heb ik meteen vriendlief gevraagd om hem op te hangen. Bij de bestelling zit een handleiding hoe je het op moet hangen plus het ophangsysteem. Het principe is best simpel, alleen moet je wel nauwkeurig te werk gaan.

Binnen een half uurtje (met veel lawaai van de boormachine, stof everywhere en wat geklooi) hing hij dan! De foto op plexiglas hangt mooi te pronken in mijn make-up/kledingkamer. Ik wilde hem eerst ergens anders hangen, maar het is natuurlijk glas en op een donkere muur is de foto dan niet zo goed te zien. Dus change of plans! En nu kan ik elke dag herinnerd worden aan onze fijne Center Parcs vakantie van afgelopen juli. ❤

Oh en wat ik nu toch zie… Fotofabriek heeft momenteel een flinke korting op hun fotoboeken! Hmm, misschien moet ik maar weer aan de slag met foto’s uitzoeken en een fotoboekje maken.

Dit blogartikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top