Gaan we weer

De titel van deze post kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Ten eerste is het alweer veel te lang geleden dat ik überhaupt iets op mijn blog heb geplaatst, waarvoor mijn excuses. Vroeger had ik veel meer tijd om te bloggen. Dat kwam omdat ik toen nog studeerde en veel meer vrije tijd heb dan nu. Ik werk fulltime, zo’n 40 uur in de week, en als ik dan thuis kom heb ik niet meer zo veel zin om nog te fotograferen of video’s te maken. Dit komt denk ik ook omdat ik niet meer zo actief ben met nagellak en beauty zoals vroeger. Door het fulltime werken en daardoor ook rekeningen betalen is dat wel veranderd. Nu heb ik eerder de behoefte om gewoon even van mij af te schrijven. Het begon toch wel weer te kriebelen, om weer iets op mijn blog te plaatsen en het niet dood te laten gaan. Dus vandaar de titel gaan we weer.

Maar ten tweede slaat deze titel ook op mijn vakantie en dat die weer ten einde is. Ik zal later nog wel een update plaatsen over de vakantie met wat foto’s. Altijd leuk om dat te delen! We zijn weer net zoals vorig jaar naar Center Parcs geweest. Dat was maar acht dagen. De tweede week van mijn vakantie heb ik thuis gespendeerd. Even helemaal niets, behalve uitslapen, chillen, films en series kijken en buiten op het balkon in de zon gezeten. Dus vandaag was weer de eerste werkdag na de vakantie. Was wel weer even pittig, maar ik heb het weer overleefd. Gaan we weer: werken, werken, werken en dan weer weekend.

Ten derde slaat de titel op het feit dat ik weer ben gaan sporten. Dat stond op een laag pitje in de vakantie en natuurlijk heb ik ook heerlijk gezondigd met eten: koekjes, snoep, chocola, chips, taart, etc. Heerlijk! Mag natuurlijk ook gewoon op z’n tijd. Maar het is weer tijd om wat discipliner te worden. Dus gaan we weer met de (thuis)workouts.

Zo, dat was het weer voor nu.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *