Gewoon zomaar een update

Ik heb gisteren wel een update geschreven over het sporten en hoe dat na twee weken elke dag sporten, toch niet helemaal ging zoals gepland. Ik werd namelijk ziek en toen stopte ik weer met elke dag sporten. Maar ik wil ook even een blogje typen over wat er nog meer in mijn leventje speelt. Gewoon even een update, zomaar. :)

Gewoon zomaar

Ten eerste: op mijn werk heb ik er meer verantwoordelijkheid bij gekregen. Ik mag de teamleiders assisteren! Helpen met lopende projecten en daarbij agents coachen, Zo leuk om deze nieuwe ervaring op te doen. Ik had nooit gedacht dat ik, toen ik bijna drie jaar geleden hier solliciteerde, dat ik zo omhoog zou klimmen. Ik begon als call agent, calllcenter medewerker, daarna werd ik translations coordinator, daarna agent evaluator en nu dit! Wauw! :)

Dus ik werk 5 dagen in de week, van half 9 tot 5. Dan kom ik thuis en (afhankelijk van de dag) ga ik sporten en in chillmodus. Komende week heb ik elk weekend ook iets leuks gepland: high tea’en met vriendinnen, beauty shoppen, verjaardagen vieren en een babyshower. Ik probeer ook zo mijn rust te pakken. Elke dag op tijd naar bed en in het weekend plan ik sowieso één dag voor mezelf om bij te komen.

Misschien las je het gisteren al: mijn vriend en ik zijn ook alweer 4,5 jaar samen. <3 De tijd vliegt, echt zo ongelooflijk snel. Ik ben nog steeds gelukkig. Zoals elk stel hebben ook wij soms ruzie, maar we hebben het veel vaker erg gezellig. We hebben het niet uitgebreid gevierd, maar we zijn gewoon samen naar de stad gegaan en hebben ergens wat gegeten.

Verder ben ik elke dag mijn email aan het controleren. Een maand geleden heb ik namelijk de iPhone 6S in rosegold besteld via Belsimpel. Officieel in Nederland is ‘ie pas sinds 9 oktober uit, maar hij was al te bestellen bij Belsimpel en dat heb ik toen gedaan. Ik zit elke dag even op Belsimpel te kijken om te zien hoe het zit met de levertijd. Ik wacht natuurlijk ook op het emailtje dat mijn pakketje geleverd is. Duurt lang!! Maar het wachten is het helemaal waard. Nog even geduld.

Gewoon zomaa

En het laatste wat ik met jullie wil delen is dat ik afgelopen weekend naar de kapper ben geweest. Er is een stuk van mijn haar af en oogt het weer gezonder en voller. Daarnaast ook een nieuw kleurtje. Mijn uitgroei is bijgewerkt en er zijn 35 folies/highlights in mijn haar gezet. Na het uitspoelen van het blondeerspul is er een kleurspoeling in gegaan. Ik ben zo zo zo blij met het resultaat! Er zit veel kleurverschil in, dat zorgt voor diepte en het staat levendiger dan één kleur. Op het werk kreeg ik ook zo onwijs veel complimentjes. Ik heb er nog nooit zoveel gehoord over mijn haar. Erg leuk om te horen. :)

Dat was even een update over mijn leventje nu. Ik blog niet zo heel veel, zoals jullie kunnen zien. Soms heb ik geen zin om iets te typen, maar vandaag bijvoorbeeld wel. Ik heb meteen twee blogjes getypt. Voelt toch wel goed om weer wat te schrijven en jullie even op de hoogte te houden. Ik zal het vaker proberen om iets te typen. Hetzelfde wil ik ook doen in videovorm, misschien weer een keer een vlog als daar interesse in is? En anders gewoon een kletsfilmpje waarin ik, net zoals dit blogje eigenlijk, gewoon wat vertel. Zijn er trouwens nog filmpjes die jullie graag zouden willen zien? Laat het dan gerust achter bij de comments. :)

Liefs,
Belinda ♡

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *