Hello spring ♥

De temperaturen verraden het nog niet, maar de lente staat voor de deur. De 21e van deze maand begint officieel de lente. Ik kan niet wachten tot de zon schijnt en we de zomerkleding weer uit de kast kunnen trekken. Of zonder jas de deur uit kunnen gaan. Ik heb zin in de lente en de warmte! En daardoor krijg ik ook zin om mezelf er al helemaal klaar voor te maken. Vandaag laat ik zien hoe ik me er klaar voor maak, wat ik zou willen kopen qua lentekleding en wat ik graag wil gaan doen deze dagen.

Spring collage

Nu ik inmiddels 18 kilo afgevallen ben door het vele sporten, durf ik me ook wel te vertonen in badkleding. Mijn oude bikini’s passen ook niet meer, dus het wordt tijd om nieuwe badkleding aan te schaffen. Ik heb al even op het internet gezocht en ik vond een aantal leuke badkleding. Hieronder zie je een collage van wat ik heb gevonden en wat ik wel zou willen kopen. Ik zocht eerst op bikini’s, maar ik vond ook een leuk badpak en ook een tankini. Dat ziet eruit als een normale top, maar dan is het badkleding. Dat had ik nog niet eerder gezien! Handig, want je kan dus met badkleding aan ook nog even de stad inwandelen, bijvoorbeeld.

Badkleding collage

Ook mijn nagels maak ik graag klaar voor de lente. Ik had de afgelopen weken (zeg eigenlijk maar gerust de laatste maanden) niet zozeer de behoefte om mijn nagels te lakken. Ik was er te lui voor. Maar de lente, daar horen natuurlijk lieve pastelkleurtjes en vrolijke felle kleuren bij! Ik heb al een aantal lente-proof lakken in mijn stash, maar er is altijd ruimte voor meer. De lakjes uit Essie’s lente collectie Florista zou ik graag nog willen hebben voor mooie lentenageltjes. Of de Soft Shades collectie van O.P.I., zo prachtig! ♥ En natuurlijk mogen ook lente nail arts niet ontbreken. Ik houd het wel graag simpel. Een mooi bloemetje of een simpel lijntje a la french manicure.

Nagellak en nail art collage

Naast badkleding, wat ik eigenlijk pas in de zomermaanden echt kan dragen, moet ik mijn kledingkast ook lente-proof maken! Weg met de warme wollen truien en hallooo jurkjes, rokjes en shorts! Vorig jaar durfde ik mijn benen niet in te korte kleding te laten zien, maar ik denk dat ik dit jaar de sprong moet wagen en gewoon shorts moet kopen. Ze zijn zo leuk en zitten natuurlijk ook lekker luchtig! Verder mag er in mijn kast ook geen leuke jurkjes ontbreken, of slippers en wat dacht je van een zonnebril?

Kleding en accessoires collage

En als laatste heb ik ook al bedacht wat ik deze lente wil gaan doen, als het eenmaal lekkerder weer is. Picknicken! Het Kralingse bos is helemaal niet zo ver weg van hier. Kleedje mee en wat lekkers te eten. Broodjes, fruit en wat te drinken. Romantisch samen met vriendlief, of gezellig al kletsend met vriendinnen. Onlangs heb ik ook een nieuwe camera gekocht, dus die wil ik nu het wat warmer wordt ook gaan uittesten. Gewoon op pad en lekker fotograferen of filmen. En het resultaat laat ik uiteraard op mijn blog zien. Om de warmte soms te ontvluchten wil ik deze lente ook naar de bioscoop. Nu in de bioscoop is de Disney film Cinderella. Vriendin Carla en ik willen daar graag heen! En de Pixar film Home lijkt me ook leuk. Die komt pas in april uit, nog even wachten dus. Wat ook op de planning staat deze lente is: Beautygloss Party 2015! Ik ga naar de 18+ party op vrijdagavond, samen met Angela. Super veel zin in! ^^ Dat wordt de derde Beautygloss Party die ik bijwoon. Dit zal ik uiteraard weer gaan vloggen, dat beviel mij wel afgelopen keren! En nu ga ik natuurlijk naar de 18+ avond, dus dat is weer even anders dan de normale dag.  Naast leuke uitstapjes en afspraakjes ga ik natuurlijk ook shoppen om alle bovenstaande lentekleding, accessoires en nagellak te halen. Ook leuk om te doen! Nog beter met zonnig weer dan als het regenachtig is. In de lente gaat ook mijn beste vriendin haar ja-woord tegen de liefde van haar leven zeggen. Zo bijzonder dat ik daarbij mag zijn! En wat ben ik trots op haar dat ze haar geluk achterna gaat. :) Yay!

To do collage

Nu ik dit blogje geschreven heb, heb ik nóg meer zin in de lente! Laten we hopen dat deze koudere dagen snel voorbij gaan en we weer kunnen genieten van het lente zonnetje.

Hoe zit dat met jouw zin in de lente? Al helemaal klaar voor het voorjaar? En heb je al plannen gemaakt, wat je allemaal gaat doen in de lente?

Liefs,
Belinda ♥

Foto’s zijn allemaal terug te vinden op mijn Pinterest board SPRING TIME! ♥

Dit blogartikel is gesponsord.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *