Herfst komt eraan! Mijn wishlists voor het najaar

Herfst komt eraan! Mijn wishlists voor het najaar

Op het moment dat ik dit artikel typ hebben we net een aantal warme dagen achter de rug. We hebben een fijne nazomer, maar aanstaande donderdag is het alweer september en altijd als het september wordt, begint het bij mij alweer te kriebelen. De herfst komt eraan! Ik heb altijd zin om nieuwe kleding te kopen als er een nieuw seizoen aankomt, vooral de herfst en winter. Want dan kunnen de lekkere warme truien weer uit de kast, de kaarsjes kunnen weer aan, en je mag weer met warme chocomel of grote kop thee en met een dekentje op de bank de hele avond Netflix en chillen, heerlijk! Vandaag laat ik jullie mijn wishlists voor het najaar zien, op het gebied van kleding, beauty en films/series/boeken. 

Ik ben de afgelopen dagen alweer aan het kijken op webshops naar herfstkleding, om me een beetje te oriënteren als ik daadwerkelijk naar de stad ga om te shoppen. Dat doe ik graag om een beetje een idee te hebben wat ik leuk vind en wat ik wil gaan kopen. In de eerste van de 3 wishlists voor het najaar zie je kledingstukken die ik online heb gespot. Zo zie je een beetje de stijl die ik leuk vind. Kijk mee naar de jurkjes, broeken, truien, vesten en natuurlijk accessoires die ik online tegenkwam voor het najaar.

Wishlists voor het najaar

1. Jurkje van Esprit, 2. Vest van Esprit, 3. Trui van Esprit, 4.  Enkellaarsjes van Scapino, 5. Panty’s van HEMA, 6. Riem van Scapino, 7. Trui van Esprit, 8. Trui van Esprit, 9. Adidas sneaker van Scapino, 10. Jurkje van Esprit 11. Broek van Esprit, 12. Trui van Esprit.

Kleding shoppen vind ik leuk, maar wat ik ook helemaal geweldig vind is beauty shoppen! Nu de zomerperiode weer voorbij is en de nieuwe herfst/winter collecties binnenkomen, zie ik veel leuks wat ik wil hebben. Dus in de tweede van de 3 wishlists voor het najaar zie je de oogschaduw palettes, lipsticks, highlighters en nagellak die ik graag zou wil hebben.

Wishlists voor het najaar

1. Essie Gel Couture Take me to thread, 2. Essie Gel Couture Sit me in the front row, 3. Essie Gel Couture Haute to trot, 4. Urban Decay Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette, 5. The Balm Mary-Lou Manizer, 6. MAC Lipstick Rebel, 7. MAC Lipstick Velvet Teddy, 8. MAC Lipstick Brave.

Herfst vind ik ook de tijd om lekker binnen te chillen. Met een goed boek op schoot of een fijne serie of film op Netflix kijken. Mijn favorieten staan hieronder in de laatste van de 3 wishlists voor het najaar:

Wishlists voor het najaar

1. Huidige serieverslaving op Netflix: Gilmore Girls, 2. Op de planning om in de bioscoop (Pathé Ladies night!) te zien: Bridget Jones’s Baby, 3. Gereserveerd in de bieb: Paula Hawkins Het Meisje in de Trein, 4. Ook gereserveerd in de bieb: Esther Verhoef Lieve mama, 5. Op mijn Netflix watchlist: The Theory of Everything.

Zoals je ziet, ik ben er klaar voor! :) Nu alleen nog even een paar duizend euro winnen om alles op mijn wishlists voor het najaar te kunnen kopen, haha. De zomer is leuk, maar ik ben de slapeloze nachten omdat het dan te warm in bed is wel zat. Natuurlijk blijft het wel fijn als het zonnetje schijnt, dat maakt mij altijd instant vrolijk, maar de snikhete dagen mogen van mij alweer voorbij zijn. Kom maar op met het mooie najaar :)

Dit blogartikel is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top