Hieperdepiep Hoera! Ik ben jarig! ♥

Jaaa, ik ben vandaag jarig! Ik ben 26 jaar geworden. Het voelt momenteel nog niet heel veel anders dan 25 zijn, haha. Mijn verjaardag vier ik vandaag met vriendinnen; ze komen vanavond gezellig even langs, taartje eten en kletsen! Morgen vier ik mijn verjaardag met familie. Mijn ouders, zusje, haar vriend, hun dochtertje Eva en de oma van mijn vriend komen langs. Super gezellig! Eva heb ik alweer een hele tijd niet gezien, dus ik ben benieuwd hoe het met mijn favoriete nichtje gaat.

Keep calm I'm the birthday girl

De dag begon trouwens met een ontbijtje op bed (helaas met best wel vieze afbakcroissantjes, haha, maar ik kreeg daarna verse stokbroodjes met jam, yummm) en cadeautjesss! Ik had eigenlijk het Naked 3 palette besteld, drie weken geleden, die krijg ik van mijn vriend voor mijn verjaardag, maaaarrr die is nog steeds niet binnen. Dus ik kreeg wat kleine andere cadeautjes om het voor nu even goed te maken. Namelijk een luchtje en twee plankjes voor aan de muur. Ook erg leuk! ^^ Ik ben er erg blij mee!

Van mijn vriend mag ik trouwens momenteel niet uit bed komen én ik mag alleen maar leuke dingen doen. Hij is nu bezig met stofzuigen en het huis party-ready maken. Ik ga na dit blogje dus maar alvast kijken wat ik aan ga doen (party-outfit!) en mijn nagels lakken (party-nails!). Er moet ook nog een kwarktaart gemaakt worden, ennn.. cakepops! Ik had nog een pak in de kast staan, die ik in de goodiebag van de Beautygloss Party kreeg. Ik was dat pak helemaal vergeten. Dus die worden ook gemaakt voor mijn feestje vanavond. Yumyumm..

Ik voel mij al helemaal jarig! Met alle felicitaties die ik krijg via Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, telefoontjes en kaartjes. ♥

Voor al mijn lieve bezoekers en lezers van mijn weblog, een virtueel stukje minion taart! ♥

Birthday cake minions

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Ah, wat lief van je vriend! Ik hoop dat je een fijne dag hebt (gehad), en gefeliciteerd uiteraard. Waar heb je je Naked 3 trouwens besteld? Ik heb ‘m afgelopen week besteld bij Beautybay, hoop dat ‘ie wel een beetje snel binnenkomt!

    1. Ik heb ‘m ook bij BeautyBay besteld! Maar hij is nog steeds niet binnen bij mij… :( Ik hoop dat je ‘m snel binnenkrijgt, laat ‘t me even weten!! Ik ben errrg benieuwd naar ‘t palette. ♥

      1. Ik heb hem ondertussen al binnen sinds gisteren! Gewoon met de normale verzending (gratis, 5-7 werkdagen). Hmmm, ik hoop dat die van jou dan ook snel komt… Eén troost: ik heb hem nog niet gebruikt omdat ik pas zaterdag de tijd heb om foto’s te maken. Dus wat dat betreft staan we nog quitte :P

    1. Dank je wel Thea! Dat is helemaal goed gekomen!! :) Ik heb een blogje getypt over mijn verjaardag, mocht je geïnteresseerd zijn.