H&M Press On Nails – eerste indruk

Ik had al anderhalve week dezelfde nagellak op. Het zag er niet meer uit en mijn nagels konden wel even wat anders krijgen. Ik had de H&M Press On Nails laatst gekocht, die wilde ik eigenlijk tijdens Oud & Nieuw opdoen, maar ik voelde me niet zo lekker en had daar dus geen zin in. Ik besloot ze vandaag op te doen en ik heb dit ook meteen gefilmd voor een eerste indruk filmpje. Je ziet vandaag dus een filmpje met hoe ik mijn oude nagellak eraf haal, mijn nagels knip & vijl en de H&M Press On Nails opdoe. Ook vertel ik nog leuk nieuws in het filmpje! :) 

Hier heb ik ook nog wat foto’s van de H&M Press On Nails, zodat je kan zien hoe ze er op mijn nagels uitzien.

H&M Press On Nails

H&M Press On Nails

Prachtig toch?! Ik vind ze echt heel mooi. Ze zien er erg chique uit. Het is ook (zoals je in mijn filmpje kon zien) ontzettend makkelijk om op te doen. Ze hebben een plaklaagje aan de achterkant. Ze zitten met dat laagje aan het plastic geplakt, dus je hoeft ze er alleen maar af te halen en op je nagels te plakken. Even aandrukken, klaar! Echt ‘press on’ nagels. De H&M Press On Nails hebben alleen één dingetje die ik niet zo fijn vind, namelijk…

HM-Press-on-nails3

Dit randje. Zo vervelend! Elke keer als ik met mijn hand door mijn haar ga blijf ik hangen met mijn nagels. Je ziet op mijn wijsvinger ook dat er ruimte tussen mijn nagel en de kunstnagel zit, wat ik ook niet zo prettig vind. Ik heb er verder met typen geen last van en ze zitten ook nog goed op mijn nagels. Maar ik kan de kunstnagel wel op mijn nagel een beetje heen en weer bewegen. Hmm… Ik ben benieuwd hoe lang ze blijven zitten. Morgen ga ik werken, dus we zullen het zien. Ik zal een update plaatsen op mijn artikel met de houdbaarheid.

Toch zien ze er wel erg mooi uit. Ze zijn dus wel geschikt voor een avondje uit of gewoon voor de fun. :) Daarvoor raad ik ze wel aan. Maar als je echt mooie kunstnagels wilt, die je een week kan laten zitten, dan moet je toch wat anders gaan zoeken. Deze H&M Press On Nails zijn daar niet geschikt voor.

Ze kosten maar €6,99, dus voor de prijs is het ‘t uittesten wel waard.

Heb jij wel eens kunstnagels geprobeerd? Wat is jouw ervaring?

Update 12/01: Ik heb ze gisterenavond van mijn nagels afgehaald. Ze waren erg mooi, maar oh zo onhandig met dingen doen. Zoals ik al zei: leuk voor een avondje uit of om uit te proberen, maar ze zijn te onhandig met de normale dagelijkse bezigheden.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. ze zien er best heel mooi en stijlvol…zelf heb ik niet zo veel vertrouwen in dit soort nagels, vanwege de dingen zoals jij al zij, het kunnen bewegen, maar ook het randje waar je last heb hebt met je hand door je haren halen….meestal liggen ze er tegen de avond bij mij al weer vanaf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *