How you doing? – Even een update hoe het gaat

Het was weer eventjes stil op mijn blog. Ik had een paar dagen vooruit gewerkt, want dat vind ik zelf eigenlijk wel fijn. Maar toen werd ik ziek, had ik geen fut om een blogje te schrijven en bij te blijven met mijn blog. En toen was ik beter en had ik totaal geen inspiratie meer. Waar moest ik nou over bloggen? Maar ik ben weer terug! Gezond en wel én met nieuwe inspiratie voor blogposts. :) Laat ik beginnen met een blogje hoe het nu met mij gaat. Wat heb ik zoal gedaan en wat staat er voor spannends nog op de planning?

Eigenlijk heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. Ik heb gewerkt. Ik doe nog steeds elke maandag, woensdag en vrijdag een workout (daar komt nog wel een apart artikeltje over). En de weekenden spendeer ik meestal lekker rustig. Afgelopen weekend was het echter Pinksteren en had ik zondags afgesproken met vriendinnen om lekkerrr te gaan barbecuen! Net zoals half Nederland. ;)

BBQ'en met de meiden!

Iedereen zou wat meenemen – vlees, vis, fruit, barbecue & -benodigdheden, drinken, sausjes, etc. – zodat we lekker konden genieten. Ik nam hamburgertjes mee en sla. Ook spotte ik een goedkope barbecue die handig mee te nemen was, die ik gekocht heb. Verder waren er ook nog kipspiesjes en garnalenspiesjes. Er waren druiven, aardbeien en een kwart watermeloen. Genoeg te drinken en veel keuze uit sausjes. Omnomm.. we hebben heerlijk gegeten! Het was ook nog eens súper lekker weer wat ervoor dat we echt hebben genoten. Life’s good. ♥

BBQ'en met de meiden!

Verder heb ik afgelopen week concertkaartjes besteld voor… Katy Perry! Ik ben in 2009 naar haar eerste concert in Nederland ooit geweest, in 2011 naar haar tweede concert in de Heineken Music Hall en 9 maart 2015 ga ik naar haar derde concert ooit in Nederland – whooooo! Het is in Ziggo Dome. Ik ben daar nog nooit geweest, dus ik ben benieuwd hoe het eruit ziet en hoe het gaat zijn. Ik heb er nu al zo’n zin in!! ^^ Nog ‘maar’ negen maanden wachten… Wie gaat ook?! :D

katy-perry-prismatic-tour

Verder staat er niet veel op de planning. Aanstaande vrijdag is mijn vriend jarig! Dat gaan we natuurlijk vieren. Zijn familie komt gezellig langs én we gaan de eerste WK-wedstrijd kijken. Ik ben benieuwd hoe Nederland het gaat doen tegen Spanje! Wie gaat er nog meer kijken? Wat betreft mijn vriend.. ik heb al één cadeautje voor hem gekocht, maar ik moet het tweede cadeautje nog even scoren. Eens kijken of ik daar nog een gaatje voor kan vinden… Morgen en donderdag werk ik tot 5 uur, vrijdag ben ik dan wel vrij, maar is wel een beetje laat om dan nog cadeautje te gaan kopen, right? Hmmm… Als ik nou heel heel vroeg opsta kan het misschien nog net. :P Ach, anders mag ‘ie van het weekend samen met mij in de stad een cadeautje uitzoeken!

Ook ga ik volgende week dinsdag met collega’s sushi eten/wokken bij het restaurant Idol’s in Rotterdam (op Coolsingel). Ik ben er nog nooit heen geweest, dus ik ben erg benieuwd. Heb er wel zin in. Lekker etennn! We gaan direct uit het werk en het is niet super ver vanaf mijn werk. Ik werk in het Groothandelsgebouw. Iemand ervaring met het restaurant Idol’s?

Dat is wat er tot nu toe op mijn agenda staat. Verder is het rustig en staat er niet veel op de planning. Ik houd ervan om naast leuke dingen te doen met vriendinnen, ook lekker thuis op de bank te ploffen met een goede serie. Heeerrlijk! Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Enne… How you doing? ;)

Liefs,
Belinda

Dit vind je misschien ook leuk