Ik ben er nog

Ik ben er nog

Ai ai ai… tot zover mijn goede doel om iets meer te bloggen. Is niet echt geslaagd! Ik dacht, laat ik weer eens wat van mij horen. Ik ben er nog! *zwaait*. Het is vandaag zaterdag 3 maart. Vanavond ga ik uit, lekker dansen in Annabel tijdens Fiesta Macumba. Ik ga samen met een vriendin en haar zus. We gaan mijn verjaardag alvast vieren. Ik word over 5 dagen namelijk alweer 30. Dertig. Jeetje ik word oud! *insert cry emoji*

Naja, mede-dertigers zeggen dat het allemaal best meevalt. Maar toch, the big 3 0 is wel een mijlpaal. Ik had verwacht om met mijn dertigste al bepaalde dingen te hebben volbracht in mijn leven, maar de meeste van die dingen staan nog onafgevinkt op mijn lijstje. Dat lijstje pas ik wel aan naar dingen die ik nog wil doen voordat ik 40 word. Heb ik mezelf gewoon eventjes 10 jaar extra de tijd gegeven. Misschien dat ik later een keer dat lijstje op mijn blog deel, zodat het net zoals mijn doelen voor het jaar ook op ‘papier’ staat en ik ernaartoe kan streven. Ik geloof er wel in dat als je het op papier zet of visualiseert, zoals met een mood board, dat je het dan onbewust naar je toe trekt of er onbewust meer mee bezig bent. Klinkt misschien heel zweverig, ik weet het. Maar ik denk dat het wel werkt.

Speaking of visualiseren en lijstjes enzo, ik moet nog ook steeds een blogje typen over mijn bulletjournal. Dat doe ik inmiddels al een half jaar en ik heb er nog niks over op mijn blog gedeeld. Dus die komt er echt aan. Ik beloof het! Ik heb een apart Instagram profiel aangemaakt puur en alleen voor mijn bulletjournalcreaties. Pagina’s zoals monthly’s, weekly’s, doodles, quotes passeren de revue. Mocht je daar geïnteresseerd in zijn, kan je hier klikken. In mijn bulletjournal maak ik ook elke maand lijstjes en heb ik ook al mijn doelen voor dit jaar in opgeschreven.

In ieder geval zal ik weer beloven om wat vaker iets op mijn blog te plaatsen! Ik heb wel een paar ideeën van blogberichten, maar mocht je nog verzoekjes hebben, laat het dan hieronder achter.

Liefs,
Bijna dertiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top