Ik ging naar de bieb en heb geleend…

Ha! Ik schreef laatst dat ik hoognodig naar de bibliotheek moest voor een bibliotheekpas, zodat ik lekker veel boeken kon lenen en lezen. Dat heb ik gisteren gedaan. Onderweg naar de bieb ben ik wel helemaal nat geregend, want het ging even flink tekeer, maar goed, we zijn niet van suiker! Ik heb nu een bibliotheekpas, een Rotterdampas en drie boeken.

Boeken-geleend-9-mei-2014-1

Laat ik even beginnen met de Rotterdampas, voor wie niet weet wat dat inhoudt: de Rotterdampas is een persoonlijke kortingskaart van Rotterdam en omstreken (zoals Den Haag, Delft, Schiedam, etc.). Je kan er leuke dingen mee doen, zowel gratis als met korting. Er zijn echt superveel acties! En iedereen kan zo’n pas aanschaffen, je hoeft niet per se in Rotterdam te wonen. Met de Rotterdampas krijg je €10,- korting op een lidmaatschap bij de bibliotheek, dus vandaar dat ik eerst een Rotterdampas heb aangevraagd en daarna de bibliotheekpas. Slim! ;)

En ik ben met de bibliotheekpas in mijn hand meteen naar de 2e etage gegaan en heb gesnuffeld bij de vele boeken. Ik wist even niet welke ik zou nemen, er is ook zó veel! Maar ik heb uiteindelijk drie boeken gekozen, twee romans en één thriller. Kijk maar:

Boeken-geleend-9-mei-2014

Zoals ik al zei had ik de behoefte aan lekkere dikke boeken, want daar houd ik wel van. Ik wil lekker in het verhaal zitten en niet zo snel een boek uitgelezen hebben, dus vandaar mijn behoefte aan dikke pillen. Ook houd ik enorm van lekkere zwijmelverhalen. Daar kan ik mijn verstand bij op nul zetten, niet hoeven na te denken en gewoon lezen. Lol hebben om de komische (en vaak wel typische ‘oh ja dat loopt natuurlijk zo en zo af’) situaties: heerlijk! Maar een goede thriller op zijn tijd vind ik ook heerlijk. Zo’n goed boek die je niet eens weg kan leggen, omdat het zo spannend is en je móet weten hoe het afloopt. Ik heb dus gekozen voor…

Esther-Verhoef-Tegenlicht

Esther Verhoef – Tegenlicht.

Dit is echt een heerlijk dik boek! Deze heb ik vandaag ook meegenomen in de trein naar Assen. Zodat ik tijdens de lange treinreis iets te doen heb, haha. Ik heb wel meerdere boeken van Esther Verhoef gelezen en ze schrijft zo goed! Ik vind haar boeken fijn om te lezen. En ik denk dat ik hier wel even mee bezig ben! Ik hoop ook dat dit zo’n boek is die ik niet weg durf te leggen…

Lauren-Weisberger-Champagne-In-Chateau-Marmont

Lauren Weisberger – Champagne In Chateau Marmont.

Dit is van de schrijver van De Duivel Draagt Prada. Dat vond ik zo’n leuk boek! Ik heb het vervolg van De Duivel Draagt Prada en Gossip & Gucci van Lauren Weisberger ook gelezen en die vond ik ook leuk. Ik verwacht dit boek dus ook wel leuk te vinden, haha. Ik vind de cover van dit boek alleen al leuk. Lijkt wel een beetje op de cover van De Duivel Draagt Prada, maar dat komt natuurlijk omdat het dezelfde schrijver is.

Lauren-Weisberger-Chanel-Chic

Lauren Weisberger – Chanel Chic.

En het laatste boek is ook weer van Lauren Weisberger, ook weer een lekkere roman. Ik zag ze beide naast elkaar staan en pakte ze eigenlijk beide, omdat ik al zeker was dat ik het leuke boeken zal vinden. Zo heb ik een soort evenwicht: een dikke thriller en twee luchtige romans. ;)

Wat vind jij van mijn boeken? En welke boeken lees jij graag? Ik ben wel benieuwd naar jullie boekentips voor mij!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Leuk dat je eindelijk een lidmaatschap hebt! Je Instagramvideo was echt geniaal, haha. Ik heb zelf Gossip & Gucci van Lauren Weisberger, die is ook erg leuk! Veel leesplezier!