Ik ging naar het Kralingse Bos

Afgelopen zaterdag was ik vroeg op en besloot ik naar het Kralingse Bos te gaan. Samen met m’n camera, wat broodjes en wat te drinken ging ik op pad. In totaal heb ik 15000 stappen gezet en kwam ik thuis met flink wat foto’s en filmpjes. Ik heb ze meteen uitgezocht en het leek mij leuk om de leukste foto’s en een filmpje op mijn weblog te delen.

Ik vind het zo fijn om te wandelen en te genieten van de natuur. En hoe prettig is het dat het Kralingse Bos midden in de stad zit en ik daar zo ben? Daarnaast is het ook prachtig om te zien hoe de natuur verandert in de herfst, hoewel ik nog niet veel bomen heb gezien met bladeren die beginnen te verkleuren. Dus binnenkort ga ik weer terug om dat vast te leggen. Voor nu, geniet van de foto’s die hieronder staan en vergeet het filmpje niet te bekijken. :)

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.