Ik word tante! ♥

Ik zei dat ik nog nieuws had voor je, en dat is dus dat ik tante word!! Mijn kleine zusje is zwanger. Ik word tante! :D Ze is al een tijdje zwanger en ze is begin april uitgerekend. Het geslacht is al bekend en dat is… een meisje! Ik kan het kleine kindje dus kennis laten maken met beauty en nagellak (natuurlijk). Ik wacht daar nog wel even mee totdat ze oud genoeg is, haha.

safari-baby-girl-foil-balloon-bouquet-p5621

Toen ik hoorde dat mijn zusje zwanger was, was ik net verhuisd naar Rotterdam. Ze woont al op zichzelf en ik zag haar toen ik nog thuis bij mijn ouders woonde best vaak. Samen met haar vriend kwam ze vaak in het weekend langs, maar nu zie ik haar dus een stuk minder. Toen ik eenmaal gesetteld was, kwam mijn zusje een keertje langs, samen met haar vriend. Ze kwamen sowieso langs omdat zij een wasmachine voor ons geregeld hadden, super handig! Want die hadden we nog niet. Je kon al een klein buikje zien; dat was begin november. Daarna heb ik haar niet meer gezien, maar mijn moeder had een tijdje terug een foto van haar doorgestuurd. Wat een flinke buik heeft ze al! Super mooi om te zien. :) Ik ben heel benieuwd naar het kleine wondertje wat ze op de wereld gaat zetten. ♥

slab-liefste-tante-400

En dan word ik gewoon tante. Ik vind dat best bijzonder. Sowieso wordt mijn kleine zusje opeens heel volwassen en krijgt ze er een grote verantwoordelijkheid bij. Iets waarvan ik in het begin wel even moeite had: kan ze het wel aan? Is ze er wel echt klaar voor? Maar nu denk ik van wel. Nee, ik weet het wel zeker. Ze is misschien ‘pas’ 23, maar ze kan het wel aan. Samen met haar vriend woont ze inmiddels in een eengezinswoning. Daarvoor woonde ze in een klein tweekamerappartementje, maar daar waar ze nu woont, kan ze de kleine meid veel beter laten opgroeien. Ik ben trots op haar, dat ze het nu al zo goed geregeld heeft. :)

En nu zij een kleintje verwacht kan ik ook alvast kennismaken met alles wat te maken heeft met baby’s. Uiteraard wil ik later ook baby’s. Mama zijn lijkt me heerlijk! Maar nu ben ik er nog lang niet klaar voor; eerst genieten van het leven, het samenwonen met mijn vriend en een goede baan vinden. Als ik er klaar voor ben, dan komt het vanzelf. Maar als mijn zusje een baby heeft, kan ik het kleine meisje wel lekker verwennen! Want daar zijn tantes tenslotte voor, ja toch? ;)

Dat was het spannende nieuws wat ik je wilde vertellen. Ik ben benieuwd, hoe sta jij tegenover baby’s? Wil je ze, of juist niet? En waarom?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

  1. Wat superleuk! Gefeliciteerd :) Dan komen die Herôme prinsessenlakjes toch nog een keer van pas! (Weet niet of je ze hebt, maar toch)

  2. 23 is helemaal niet zo jong hoor. Een vriendin van mij kreeg op haar 19e een baby en dat gaat super goed. Je zus kan dat vast wel! Ik ben vorig jaar 7 april tante geworden van Elize. Kindje van me broer. Wel grappig om te zien dat je zus begin april is uitgerekend

    1. 23 is inderdaad niet oud, ikzelf zou er nog wel even mee hebben gewacht. Maar ik respecteer haar keuze nu wel. :) En dat is inderdaad grappig haha! :D Hoe is het nou om tante te zijn? ^^

      1. Ze is wel schattig. Maar dat komt omdat het mijn nichtje is denk ik. In de winkel zijn kinderen vaak geen fan van mij terwijl ik aardig doe. Geen idee voel me niet echt anders denk ik haha.

  3. Super leuk! Dit jaar zijn veel mensen aan het wachten op hun kindje :) Mijn beste vriendin haar moeder, mijn moeder haar nicht, 4 leeraren, en we gaan zo maar verder :p En nu je zus erbij haha veel kindjes erbij dit jaar. Nog proficiat he
    Ik wens je veel plezier als tante Belinda xx