Inglot Nail Enamel Matte 708

Ik heb afgelopen donderdag weer mijn nagels gelakt en ditmaal heb ik mijn nagels voorzien van een Inglot lakje met het nummertje 708. Lekker saai, zo’n nummertje, maar ja.. het is niet anders. :) De kleur is in ieder geval erg mooi. In het flesje is ‘ie al veelbelovend en ik was erg benieuwd hoe ‘ie op mijn nagels zou uitpakken. Vandaag zie je de swatches!

Inglot Nail Polish 708

Inglot Nail Polish 708

Inglot’s lakje nummer 708 is een mooie lila-paarse kleur. Hij neigt ook meer naar de roze kant. Ik vind het echt een prachtige, práchtige kleur! Zo mooi! Hij dekt prima in twee laagjes en droogt ook vlot. Verder droogt hij eigenlijk een beetje mat op. Dat is weer eens wat anders dan een glanzende lak. Ik vind het echt een mooie kleur, maar dat wist je inmiddels al, denk ik. ;)

Wat heeft Inglot fijne nagellak trouwens! Ik wist in eerste instantie niet eens dat ze nagellak hadden, totdat ik het tegenkwam op de Beautygloss Party haha. Ik wist ook niet dat het een matte lak was, totdat ik het dus zag na het aanbrengen van de nagellak. Helemal niet erg hoor, want ik heb veel te weinig matte lakjes.

Inglot is te koop in de Inglot Store in Amsterdam en Amersfoort, maar ze hebben ook een webshop. De Nail Enamel Mattes kosten €9,00 per stuk.

Wat vind jij van het Inglot lakje? En welke Inglot lakjes heb jij in je stash? Zijn er nog producten die je mij aanraadt om te proberen van Inglot?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties