Inktober 2021 – Artsy

Vandaag deel ik ook meteen de achtste illustratie voor de Inktober challenge. Zo kan ik de komende twee dagen nog de laatste twee laten zien! Ik ben met deze illustratie iets minder tevreden dan met de rest, dat heeft vooral met de kleuren te maken. Ach, niet elke illustratie kan perfect zijn toch?

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Artsy

Aan de naam denk je al aan vrolijke kleuren en creatieve typetjes. Dat zie je ook terug op de mood board. Ik besloot aan de hand van de moord board een dame te tekenen met een regenboogtrui. Dat pakte alleen toch iets anders uit. Ik had enorm veel moeite om een kleurenpalette samen te stellen voor deze illustratie. Daarom vind ik deze zelf minder goed gelukt. Ik vind ‘m zelf ook minder goed bij de prompt Artsy passen, maar ach! Zoals gezegd, niet elke illustratie kan perfect zijn. Dat is ook het doel niet van Inktober.

In de timelapse video hieronder zie je dat ik verschillende kleuren en dingen (ombre, strepen, etc) uitprobeer voor haar top..

Volg me op mijn Instagram art account om meer van dit soort illustraties te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven