Inktober 2021 – Celestial

Zondag 31 oktober, tijd om mijn allerlaatste illustratie van Inktober te laten zien. Ik denk dat ik het meest tevreden ben over de laatste. Ik heb het wel lekker simpel gehouden voor mezelf met deze illustratie, want ik heb alleen een gezicht getekend, géén handen dit keer! Veel te moeilijk 😉

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Celestial

De prompt van de laatste dag is Celestial. Op de mood board zie je veel sterren, maantjes, blauwtinten, etc. Ik besloot een dame te tekenen met een halve maan op haar voorhoofd, een beetje geïnspireerd door Sailor Moon. Ik heb haar blauwe ogen en een blauwe outfit gegeven, en een blauwe achtergrond natuurlijk. Ze heeft ook een ketting om met een halve maan, om dat celestial weer terug te laten komen. Haar outfit heeft verder stippeltjes om het niet zo saai één kleur te laten zijn. Ik denk dat ik haar daarom ook zo leuk vind. Ik speel nu met meer structuren in illustraties in plaats van alleen egale kleuren te gebruiken.

De laatste Inktober timelapse! Je bekijkt ‘m hieronder:

Volg mij op mijn art account op Instagram om illustraties als eerste te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven