Inktober 2021 – Dark Academia

Het is alweer een week of zo geleden dat ik mijn Inktober illustraties heb gedeeld op mijn blog. Ik heb deze wel op mijn Instagram account gedeeld, maar vergat ze hier ook nog even te plaatsen. Dus ik haal even wat in.

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

Dark Academia

Dag 7 alweer! De prompt voor vandaag is Dark Academia. Op de moord board zie ik veel bruintinten en meisjes die boeken lezen en daarbij van die warme truien aanhebben. Of van die plaid rokjes dragen. Ik heb aan de hand daarvan mijn inspiratie vandaan gehaald. Ter aanvulling heb ik een plaatje van Pinterest gehaald van een dame die een boek voor haar gezicht houdt. Dat is de houding die ik wilde tekenen, maar met de handen had ik wat moeite. Wanneer niet in deze challenge? Al met al vind ik dat deze nog goed gelukt is!

In de timelapse hieronder zie je hoe de illustratie tot stand is gekomen:

Volg me op mijn Instagram art account om meer van dit soort illustraties te bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven