Inktober 2021 – E-Girl

Ik heb het weer redelijk ingehaald! Vandaag deel ik namelijk mijn vijfde illustratie voor Inktober. Dit is de leukste illustratie die ik tot dusver heb gemaakt. Ik ben er ook echt blij mee! Deze illustratie heb ik ook het kortste tijd aan besteed. En dan is ‘ie zo goed gelukt!

Inktober 2021 - Prompt list Raquel Trave Illustration

E-Girl

Dit is weer een prompt waarvan ik eerst niet eens wist wat het nou was. Maar op de moodboard van Raquel werd al snel duidelijk wat ik wilde gaan tekenen. Ik koos voor wat donkere kleuren, maar ook rozetinten. Uiteindelijk is het één van de leukste illustraties geworden van Inktober! Althans, tot zover. De kleuren tezamen vind ik ook leuk. Ik probeer altijd kleuren te kiezen die een beetje bij elkaar passen en tot nu toe lukt dat ook aardig.

Inktober 2021 - Day 5 - E-Girl

En uiteraard deel ik ook van deze illustratie de timelapse. Vind het zelf ook altijd zo leuk om te zien. Illustreren in sneltreinvaart!

Deze illustratie, en meer, kun je ook op mijn art account op Instagram vinden. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven